Yıkılan Direkler Öğrencileri Mağdur Ediyor

Yıkılan Direkler Öğrencileri Mağdur Ediyor

Yıkılan Direkler Öğrencileri Mağdur Ediyor

Geçtiğimiz aylarda kar yağışı ve rüzgarların etkisiyle yıkılan telefon direkleri Yaylaköyü’nde oturan vatandaşları ve özellikle uzaktan eğitim gören öğrencileri mağdur ediyor. Telefon direkleri yıkıldığı için interneti de kullanamayan öğrenciler, eğitimlerini anne ve babalarını telefonlarıyla yapmaya çalışırken, öğrenciler, yetkililerin ilgilenmemesi nedeniyle Vali Cevdet Atay’dan yardım talebinde bulundular.

Geçtiğimiz aylarda esen şiddetli rüzgarlarla ve kağan kar nedeniyle Yaylaköyü’nde birçok telefon direği devrildi. Devrilen telefon direklerinin durumunu iletecek yetkili de bulamayan köylüler, Telekom yetkililerinin seslerini duymalarını beklemeye başladı.

Devrilen direkler nedeniyle en büyük mağduriyeti ise pandemi döneminde okula gidemedikleri için uzaktan eğitim gören öğrenciler yaşıyor. Öğrenciler devrilen telefon direkleri nedeniyle internete kesilince eğitimlerine ara vermek zorunda kaldı. Bazı öğrenciler ise anne ve babalarının cep telefonlarını kullanarak kısıtlı imkanlarla eğitimlerine devam etmeye çalışıyorlar.

Yaylaköyü sakinleri ve özellikle minik öğrenciler yetkililerin kendileriyle ilgilenmediğini belirterek başta Düzce valisi Cevdet Atay’ dan yardım bekliyorlar.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.