Vali Atay Devreye Girdi Ekmek Zammı Düzeltildi

Vali Atay Devreye Girdi Ekmek Zammı Düzeltildi

Vali Atay Devreye Girdi Ekmek Zammı Düzeltildi

Düzce Valisi Cevdet Atay, vatandaşların tepkisine yol açan ekmek zammının düzeltilmesi konusunda devreye girdi.

Düzce'de fırıncıların ekmeğe zam yapması, fiyatın yüzde 25 artışla 2 liradan 2,5 liraya yükselmesine kamuoyundan tepkiler geldi.

Vatandaşların tepkilerinin yanı sıra Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü de, ekmek zammının geri alınmaması durumunda devreye gireceklerini ve gerekirse Halk Ekmek fırını açarak, halka ucuza ekmek satacaklarını bildirdi.

Pusula, dün Düzce Valisi Cevdet Atay'ın devreye girmesi ve ekmek zammına müdahale etmesi çağrısında bulunmuştu.

Vali Atay'ın devreye girerek, ekmek zammının düzeltilmesini istediği öğrenildi. Fırıncılar Odası, Vali Atay'ın talebi doğrultusunda ekmeğin fiyatını 2,5 lirada sabit tutarak, gramajını 250'den 279 grama çıkartıldı.

Gramaj ayarlamasıyla ekmeğe yapılan zam geri alınmış oldu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
23.09.2021
08:50

Buna düzeltme değil zammın onayı denir....gülmeyin beyler , gramaj düşük olsun fiat aşağıda olsun bir ekmek 2,5 lira ....30 gr az yiyelim ne olur.....

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,52
Duyarlı
22.09.2021
21:43

TÜRKİYE BU SENE FAZLA BUĞDAY ÜRETİLMEDİ DIŞARIDAN İTHAL EDİLMEK ZORUNDA DOVİZ YÜKSELDİĞİNE GÖRE FİYATLAR ARTIŞA GEÇEÇEKTİR DÜZCE BELEDİYESİ BU KONUDA ADIM ATMALIDIR MALUMUNUZ PANDEMİ SÜRECİNDEYİZ BUNUN ARDI KITLIK DENİLİYOR DÜZCE HALK EKMEK FABRİKASI KURULMALIDIR VE AKABİNDE DÜZCELİ ÇİFTÇİLERİMİZLE ANLAŞMA İMZALANMALI ALIM GARANTİLİ ÇİFTLERİMİZ BUĞDAY EKMELİDİR 1 KGR UN 10 TL OLURSA NE YAPABİLİRİZ BUNUN TEDBİRİNİ BUGÜNDEN ALMALIYIZ AYRICA İSTANBUL DEPREMİ OLURSA İSTANBULA BAKMAMIZ GEREKEÇEK BU KONUDA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYELERİ İLE GÖRÜŞÜLMELİ BURALARA TESİS KURULMALIDIR HEM İSTANBULUN GELEÇEĞİ İÇİN HEM BİZLERİN GELEÇEĞİ İÇİN İLERİYİ GÖRMEK LAZIM

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,38
selman


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.