Tuncay Şahin İKV Başkanlık Divanına Seçildi

Tuncay Şahin İKV Başkanlık Divanına Seçildi

Tuncay Şahin İKV Başkanlık Divanına Seçildi

İktisadi ve Kalkınma Vakfı 59. genel kurulu yapıldı.

Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Türkiye’nin AB üyelik sürecinde yürüttüğü çalışmalarla en önemli kuruluşlar arasında yer alan İktisadi Kalkınma Vakfı’nın Genel Kurul toplantısına katıldı.

Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı Büyükelçi Faruk Kaymakcı ile Vakıf kurucu, Mütevelli ve Destekçi Kuruluşlarının temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilen Genel Kurulda yapılan seçimde Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, katılan delegelerin oybirliğiyle İktisadi Kalkınma Vakfı’nın önümüzdeki dönem TOBB temsilcisi olarak Başkanlık Divanı ve İKV Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.

Toplantının devamında, faaliyet raporları delegelerin onayına sunuldu ve oy birliğiyle kabul edildi. Son olarak açık oylama usulü ile yeni yönetim kurulu seçildi.

Ayhan Zeytinoğlu'nun yeniden İKV başkanlığına seçildiği kongrede yönetim kurulu ve diğer kurullar şöyle oluştu:

İKV YÖNETİM KURULU

Ayhan Zeytinoğlu (Başkan), Prof. Dr. Haluk Kabaalioğlu, Sedat Zincirkıran, Atila Menevşe, Ömer Gülsoy, Mehmet Kaya, Dr. Zeynel Abidin Erdem, Tuncay Şahin, Ali Sami Aydın, Celal Kaya, Levent Taş, Yavuz Altun, Süleyman Uyar, İsmail Gülle, Can Yücaoğlu, Akansel Koç, Hakkı İsmet Aral

BAŞKANLIK DİVANI

Sedat Zincirkıran (İSO), Atila Menevşe (TOBB), Tuncay Şahin (TOBB), İsmail Gülle (TİM)

Can Yücaoğlu ( TÜSİAD)


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
22.09.2021
10:30

Tebrikler başkan, DÜZCE TSO DA GELMİŞ GEÇMİŞ EN KALİTE BAŞKANDIN BUNU DA TASTİKLETMİŞ OLDUN, TEBRİKLER YOLUN AÇIK OLSUN.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%59,00
TEBRİKLER YOLUN AÇIK OLSUN


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.