Krempark AVM Yanındaki Hazine Arazisi Satılıyor

Krempark AVM Yanındaki Hazine Arazisi Satılıyor

Krempark AVM Yanındaki Hazine Arazisi Satılıyor

Düzce Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Krempark AVM’nin hemen bitişiğinde bulunan hazineye ait Bin 447,46 m² yüzölçümlü arsayı satışa çıkartıyor. Arsanın tahmini bedeli 11 Milyon Lira olarak belirlendi.

Merkez ilçeye bağlı Kültür mahallesinde bulunan Bin 447,46 m² yüzölçümlü hazine arazisi kapalı teklif usulü ihale ile satılacak.

Basın İlan Kurumu ilan portalı www.ilan.gov.tr adresinde yer alan duyuruya göre imar durumu konut ve ticari alan olarak görünen arsanın tahmini bedeli 11 Milyon Lira. İhaleye katılacak olanlar 3 bin 300 lira geçici teminat ödeyecek.

İhale 27 Ekim 2021 Çarşamba günü saat 14:00’te Düzce Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü il binasında toplanacak komisyon huzurunda gerçekleştirilecek.

Satışı yapılan taşınmaz KDV den, satış ve devir işlemleri sırasında düzenlenen belgeler vergi, resim ve harçtan müstesna kabul edilecek. Ayrıca 5 yıl süre ile Emlak Vergisinden muaf olacak. Ancak satış bedeli üzerinden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Döner Sermaye İşlem Bedeli ayrıca tahsil edilecek.

İstisnai durumlar hariç olmak üzere, Hazine taşınmazlarının satış bedelleri peşin ödenebileceği gibi, en az 1/4′ ü peşin, kalanı en fazla iki yılda, eşit taksitlerle ve üçer aylık dilimler halinde kanuni faizi ile birlikte ödenebilecek.

İhale ile ilgili ayrıntılı bilgi için tıklayınız


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
18.10.2021
02:34

Yıllar önce, çok olmadı, bir heyet Balıkesir’e mi gitmişti, bir ile gitti. Otomatik yeraltı oyoparklarını incelediler. Bu avm yanındaki arsaya yapacaklardı. Eee, ne oldu şimdi?

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,01
Aa
17.10.2021
10:58

11 milyon oraya az en az 21 milyon olmalı

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,27
Düzce


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.