Olimpik Anneler Fuarda Düzce'yi Temsil Ediyorlar

Olimpik Anneler Fuarda Düzce'yi Temsil Ediyorlar

Olimpik Anneler Fuarda Düzce'yi Temsil Ediyorlar

S.S. Düzce Olimpik Anneler Kadın Girişimi ve İşletme Kooperatifi Antalya’da bu yıl 11.si düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarına katıldı. Kooperatif üyesi kadınlar Düzce’nin ve el emeği ürünlerinin tanıtımını yapmak için tüm hazırlıklarını tamamladı. Kooperatif Başkanı Nermin Alayıldız ilk fuar tecrübesini yaşadıkları için çok heyecanlı olduklarını söyledi.

Fuarda S.S. Düzce Olimpik Anneler Kadın Girişimi ve İşletme Kooperatifinin hikayesini de katılımcılar ile paylaşan üyeler, Düzce’yi en iyi şekilde temsil ettiklerini söylediler.

Fuara Kooperatifi temsilen Kooperatif Başkanı Nermin Alayıldız ve Yönetim Kurulu Üyesi Figen Aydoğan katıldı.

BİZE ÇOK ŞEY KATACAK

Kooperatif Kurucusu Başkanı Nermin Alayıldız, bu tür etkinliklerin kendilerine çok şey katığının altını çizerek “Bu fuar bizim ilk fuarımız bu nedenle çok heyecanlı bir hazırlık süreci geçirdik. Böyle büyük fuarların bizler gibi yeni işletmecilere çok şey katacağına inanıyoruz. Bizlere öncülük eden Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Tuncay Şahin’e ve tüm yönetim ekibine, Kadın Girişimciler Kurulumuz ve Düzce Kalkınmaz Ajansı Abdülkadir Uslu’ya teşekkür ederiz” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.