İyi Parti'den Esnaf Odalarına Ziyaret

İyi Parti'den Esnaf Odalarına Ziyaret

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, Gaziantep Milletvekili İmam Hüseyin Filiz, Genel İdare Kurulu Üyeleri  Süleyman Sırrı Özdolap ve Emine Küçükali ile birlikte Düzce’de sanayicinin esnafın ve çiftçinin sıkıntılarını görüşmek üzere Düzce’de ilgili Oda ve kurumlara ziyaret gerçekleştirdiler. 

İYİ Parti Düzce Teşkilatı Pandemi döneminde sanayicinin, esnafın ve çiftçinin yaşadığı ekonomik sıkıntıları zaman zaman gündeme getirmiş, hatta Düzce’den bir grup çiftçi ile birlikte Ankara’da milletvekillerini ziyaret ederek sorunları vekillere anlatmıştı. 
Ankara’dan Düzce’ye gelen İYİ Parti heyeti , yaşanan sorunlarla ilgili bir takım ziyaretler gerçekleştirerek, çözüm aradı.   İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, Gaziantep Milletvekili İmam Hüseyin Filiz, Genel İdare Kurulu Üyeleri  Süleyman Sırrı Özdolap ve Emine Küçükali ile İYİ Parti Düzce Teşkilat üyeleriyle birlikte Düzce’de sanayicinin, esnafın ve çiftçinin sıkıntılarını görüşmek üzere Düzce’de ilgili Oda ve kurumlara ziyaret gerçekleştirdiler.  Düzce TSO, DESOB, Düzce Ziraat Odası, Bakkallar Ve Bayiler Esnaf Odası ve Düzce Kamyon Ve Tır Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret eden Ankara heyeti, yaşanan sorunları masaya yatırdı. 


İyi Parti’nin henüz 3 yıllık bir parti olduğunu ancak çalışan da tek parti olduğunu söyleyen Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili  Hayrettin Nuhoğlu, pandemi öncesi tüm Türkiye’de esnaf gezilerinin başladığını ancak ara verildiğini, 2 hafta önce tekrar esnaflar ile bir araya gelinmeye başlandığını belirterek şunları söyledi, “Milletvekilleri ve genel idare kurulu üyelerimiz görev taksimi yaparak tekrar Türkiye’yi gezmeye başladı. Düzce’ye ayrı bir önem verdiğimizi her halde Düzceliler görecektir, çünkü; 3 gün burada olacağız, il başkanlığımızın tespit ettiği bazı sivil toplum kuruluşlarını ziyaret edeceğiz, onların tespitlerini, isteklerini öğreneceğiz, fırsat buldukça halkımız ile temas kuracağız, tespit ettiklerimiz genel merkeze ileteceğiz, meclis kürsüsünden dile getireceğiz. Amacımız çok açık, Türk insanımız zorda, belli kesimler daha zorda, özellikle de esnafımız çok zorda. Üreticide, ister sanayi kesimi ister tarım kesimi olsun sıkıntılar yaşıyor, bütün bunlara çözüm yolları getirmek istiyoruz. İyi Parti kurulduğu gün ortaya koyduğu amaçlar doğrultusunda çalışmalarına devam ediyor, bu çalışmalar sonucunda da Türkiye’yi yönetecek parti İyi Parti olacaktır, Türk milletinin de biriken sorunlarını çözmek için de hazırlıklarımızı yapıyoruz, bu sorunları çözecek tek partide İyi Parti olacaktır”
İyi Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Emine Küçükali ise, Düzce’nin İstanbul’a çok yakın bir il olduğunu ve bu yüzden çok sık gelme imkanı yakaladıklarını dile getirerek,  “Biz parti kurulduğu günden itibaren bütün Türkiye’yi dolaşıyoruz. Esnafı, STK’ları, kadınları, gençleri dinliyoruz, bu dinlediğimiz her kesimde de o kadar çok sorunları olduğunu görüyoruz, tespit ediyoruz. Biz bunları da mecliste vekillerimiz sayesinde gerekli birimlere duyurmaya çalışıyoruz. Eğer bunları duyurmazsak bakanlar vatandaşın hiçbir sorununa derman olamazlar ve bu şekilde de milleti birlik ve beraberlik içinde tutmayı hiç kimse başaramaz. Bunun için bizler bu insanlarımızı dinleyeceğiz, sorunları çözmeye çalışacağız ve Allah izin verirse, vatandaşımızın da desteği ile iktidara geldiğimizde de ülkeyi vatandaşla iç içe  nasıl yöneteceğimizi aslında göstermiş olacağız” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
16.02.2021
17:49

düzceli

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,33
Başarılar yolunuz açık olsun


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.