Kepçe operatörünün tişörtü bulundu

Kepçe operatörünün tişörtü bulundu

Düzce’nin Gölyaka İlçesi Saçmalıpınar köyü Dereevleri mevkiinde Karla mücadele ve yol açma çalışmaları esnasında heyelan sonrasında dereye yuvarlanan Muhammet Yılmaz’ın arama çalışmaları esnasında giydiği montun ardından giydiği tişörtte kaybolduğu noktadan 5 kilometre uzaklıkta bulundu.

4 Şubat Salı günü Karla Mücadele ve yol açma çalışmaları kapsamında Düzce’nin Gölyaka ilçesi Saçmalıpınar Köyü Dereevleri mevkiinde çalışmalar yürüyen Kepçe Operatörü Muhammet Yılmaz’ın kullandığı kepçe heyelan sonrası Aksu Deresi’ne yuvarlanmış bölgede geniş çaplı arama çalışmalarına başlanmıştı.

Bölgede AFAD, Polis Dalgıç timleri, Jandarma, UMKE ve bazı Sivil Toplum Kuruluşlarının katılımı ile aramalar devam ederken önceki gün giydiği montu bulunmasının ardından bugün yapılan aramaların ardından giydiği tişört kaybolduğu noktadan 5 kilometre uzaklıkta dere yatağında ekipler tarafından bulundu.

Gölyaka Kaymakamı Abdullah Kurt’un önderliğinde devam eden arama çalışmalarına 102 personel katılım sağlarken, 35 kilometrelik alan taraması dördüncü günde de sona erdi. Kepçe Operatörü Muhammet Yılmaz’ın bulunması için tüm şartların seferber edildiğini belirten Kaymakam Kurt: ‘ Bölgemizde kar yağışının ardından zorlayıcı hava şartları da oluşmaya başladı.

Sis, kar yağışı ve rüzgar ile kaygan zemin dik, dar ve derin vadiler ile zorlayan coğrafi konumlara rağmen fedakarca arama çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Olay yerinden yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta Balkaya mevkii dediğimiz bir noktada dere yatağında kayıp vatandaşımıza ait olan bir tişört ve bir iç çamaşırı bulduk. Bu bölgede ekiplerimiz daha yoğun çalışmalar yaptı. Dere yatağının önü kesildi. Ama başka herhangi bir bulguya rastlamadık. Çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürerek Muhammet Yılmaz kardeşimizi bulacağız’ şeklinde konuştu.

 

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.