Efteni Otel'in Onarımı İçin 13 Milyon Gerekiyor

Efteni Otel'in Onarımı İçin 13 Milyon Gerekiyor

Düzce ve Gölyaka belediyeleri tarafından satın alınmak için girişimde bulunulan Efteni Oteli'nin onarımı için yaklaşık 13 milyon liralık masraf yapılması gerekeceği belirtildi.

Bilindiği gibi Düzce ve Gölyaka belediyeleri, Finansbank'ın malı olan Efteni otelinin 4,5 milyon liraya satın alınması için ön anlaşma yaptı. Belediyelerin ve bankanın hukukçuları, resmi satış sözleşmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

4,5 milyon liraya mal olacak satın alma işleminin ardından, Efteni Oteli için onarım çalışması başlatılacak. Yaklaşık 1 yıl sürmesi beklenen onarım çalışması için tahminen 13 milyon liralık masraf yapılacak.

Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, "Otel binasını yıkıp yeniden yapmak mı daha mantıklı olur, yoksa mevcut binayı onarmak mı. Bu konuda henüz net karar vermedik" dedi.

Efteni Otel yerleşkesinin 2 bina olduğunu, göl kenarındaki binanın arkasındaki otel binasının, Düzce Üniversitesi'ne verilmesi konusunda görüşmeler yapıldığını anlatan Demircan, "Gölyaka Belediyesi olarak bizim amacımız, termal suyu kullanmak ve satmak. Bu nedenle satın alma işine girdik" dedi.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.