“Milyonluk yatırımda hataların bedeli sorulmalı”

Milletvekili Ümit Yılmaz, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Özellikle geçen hafta Beyköy Beldesi’nin ilçe olması ile ilgili hazırladığı kanun tasarısını Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı’na veren Ümit Yılmaz ayrıca onarım ve bakımı biten Gölyaka yolu’nda ilçeye giriş bağlantısının olmamasını da değerlendirdi. Ümit Yılmaz; O kadar harcama yapıldı ancak Gölyaka’ya giriş yok. Bunun hesabını o yolu yapanlarda, onay verenlerde vermeli” dedi.  

Milletvekili Ümit Yılmaz gündeme taşıdığı Beyköy Beledisi’nin ilçe olması ile ilgili olarak hazırladığı kanun tasarısı hakkında açıklamalarda bulundu. Ümit Yılmaz; “Beyköy Belede sakinlerinin ciddi anlamda talepleri var. Ayrıca Beyköy’ün şartları da ilçe olma şartlarını tutuyor. Bize gelen talep doğrultusunda bizde kanun tasarısı hazırlayarak Meclis Başkanlığına verdik. Bundan sonraki sürecinde takipçisi olacağım. Beyköy’ün ilçe olması hem beldeye hem de Düzce’ye kazanç sağlayacaktır” dedi.

 

“Milyonluk yatırım hesabını verecekler”

Onarımı yeni tamamlanan Gölyaka bağlantı yolundaki Gölyaka bağlantılarındaki sorunu dile getiren Ümit Yılmaz; “Milyonluk yatırım. Gölyaka’ya giriş ve çıkışlar sıkıntılı konuyu geçtiğimiz günlerde Karayolları Genel Müdürüne iletmek için aradım ancak telefonuma ya işi olduğu için ya da tatilde olduğu için bakmadı. Oraya milyonluk yatırım yapıldı. Bu milletin parasıyla yapılan bir yatırım ancak eksik. İnsanlar Gölyaka ilçesine gidebilmek için Çilimli sapaktan dönmek zorunda kalıyorlar. Bu yatırımı yapanda onay verende hesabını vermeli” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
12.08.2019
00:45

Sayın vekilimiz birde Beyköy den yeni yola gelen ve daha bşr sene önce yapılan yolvar o nunlada bir ilgilenirseniz çünkü orasıda içleracısı köstebek yuvası gibi başkan uyuyor sanırım akp li belediyeler iş yapmamak için karar almışlar sanırım durum hiç iyi deyil

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,15
Tamam


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.