Saadet Partisi Gölyaka'ya çıkartma yaptı

Saadet Partisi Gölyaka'ya çıkartma yaptı

Saadet Partisi Gölyaka'ya çıkartma yaptı

Saadet Partisi İl Başkanlığı’nın ilçe ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda Gölyaka i,lçesi’ne giden Saadet Partisi İl Başkanı Birkan Mertol ve yönetim kurulou üyeleri ilçe teşkilatını ziyaret ederek, ilçede vatandaşların sorunlarını dinlediler.


Sddate Partisi İl Başkanlığı tarafından işlçelere yapılan ziyaretler Gölyaka ilçe programı ile devam etti. Gölyaka Saadet Partisi İlçe teşkilatını ziyaret eden Birkan Mertol ve il yönetim kurulu üyeleri ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.

Ardından da ilçe merkezinde vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya gelen Saadet Partisi Düzce İl Başkanı Birkan Mertol ve yönetim kurulu üyeleri yaşanan sıkıntı ve sorunları da dinledi. Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan’ı da makamında ziyaret eden Birkan Mertol ve partililer, daha sonra Gölyaka ilçesinden ayrıldılar.


Ziyaret ile ilgili bilgiler veren Birkan Mertol; “İlçe gezilerimize devam ediyoruz. Bu kapsamda bu hafta Gölmyaka ilçemizi ziyaret ettik. Pandemi nedeniyle vatandaşlarımız, esnafımız, çiftçimiz zor günler geçiriyor. Vergilere yapılan zamlar, yeni vergiler ile yapılan zamlar insanımızın belini iyice bükmüş durumda. Hükümet destek paketleri açıklıyor ancak görüyoruz ki bu destek paketleri de merhem olmaktan çok uzak. Vatandaşımız iyice çıkmazın içine girmiş durumda. Oysa Rahmetli Kurucu Genel Başkanımız ve Başbakanımız Prof. Dr. Erbakan Hocamız, getirdiği ekonomik sistem ile çiftçiden memura toplumun her kesiminin refah seviyesini yükseltmişti.

Oysa şimdiki iktidar maalesef böyle bir çalışmadan çok uzak. Aslında Erbakan hocamızın milli ekonomi paketini hayata geçirebilseler toplum çok daha rahat nefes alacak ve refah seviyesi yükselecek” dedi.

HABER: S.AKYOL


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.