Aracın üzerine İtfaiye Öncü Aracı yazılacak mı?

Aracın üzerine İtfaiye Öncü Aracı yazılacak mı?

Gümüşova Belediye Başkanı Muharrem Tozan, piyasa değeri 1 Milyon 750 Bin lira olan jip alarak ülke gündemine oturmuştu. İlçenin borçları dururken böyle bir makam aracını alarak herhangi bir açıklama yapmayan Başkan Tozan tepki toplamıştı. İtfaiye Öncü aracı olarak alınan araç ile ilgili olarak yaptığımız araştırmada aracın üzerinde itfaiye ile ilgili bir yazının olması gerektiği öğrenildi. 

Yaptığımız araştırmalara göre Rize'nin Çayeli Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, itfaiye öncü aracı olarak aldıkları aracın üzerine İtfaiye Öncü Aracı ve yanlarına ise kırmızı şeritler halinde "İtfaiye 110" yazdırdı. Bu yazıların ardından açıklamalarda buluınan Başkan Çiftçi, kanunen aldıkları araç üzerinde böyle yazıların olması gerektiğini bu nedenle de yazdıklarını dile geitrdi. Ayrıca vergi vermemek adına alınan araçlarda "İtfaiye" aracı olduğu gösterilmesi gerekiyor. 

Gümüşova Belediye Başkanı Muharrem Tozan, İtfaiye öncü aracı olarak aldığı piyasa değeri bir milyon 750 bin lira olan makam aracının üzerine yazılar yazıp yazmayacağı ise bilinmiyor...

HABER: E.BEKTAŞ


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
1.05.2021
10:34

İtfaiye aracı yazdır sınlar tamamda iyfaiyenin hortumu nasıl olacak

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,21
Vatandaş
30.04.2021
15:21

SEYEREK SAÇLI BİR BB DAHA VARDI AYNI ÜÇKAĞIDI ODA YAPTI ONU DA YAZIN

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,29
CEHAPELİ
30.04.2021
14:00

Adamların gerçek itfaiye aracı yok ama öncü aracı var vay be

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,92
İtfaiyeci


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.