Düzce'nin Sorunlarını Mecliste Dile Getirdi

Düzce'nin Sorunlarını Mecliste Dile Getirdi

Düzce'nin Sorunlarını Mecliste Dile Getirdi

Şubat ayında esnaf, sanayici ve çiftçilerin sorunlarını dinlemek için Düzce’ye gelen İyi Parti heyetinde bulunan İyi Parti Gaziantep Milletvekili İmam Hüseyin Filiz, TMBB’de Gümüşova’nın Halilbey, Pazarcık ve Dededüzü köylerinde yaşanan sorunları TBMM’de anlattı. 
 
   İYİ Parti’nin İller bazında yaptığı çalışmalar kapsamında, Düzce’ye gelen ve 3 gün boyunca Düzce’de sanayici, esnaf ve çiftçilerle görüşerek, sorunlarını dinleyen heyet sorunları Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde dile getirdi. Gaziantep Milletvekili İmam Hüseyin Filiz, Gümüşova’da yaşanan sorunları TBMM ‘de anlattı. 
Heyetle birlikte Düzce’deki incelemelere katılan İyi Parti Gaziantep Milletvekili İmam Hüseyin Filiz, TBMM’de yaptığı konuşmada, “ Geçtiğimiz hafta Düzce Gümüşova ilçesini ziyaret ettik. Her yerde olduğu gibi esnaf ve çiftçilerin yaşadıkları ekonomik sıkıntılara ilaveten başka sorunları da var. Pazarcık köyünde köylüler yıllardan beri işledikleri 2/B orman arazilerinde tapu sorunları yaşadıklarını, bir maden firmasının köylülerin işledikleri arazi aleyhine orman içerisinde genişlediğini; Halilbey köyünde orman idaresi ve tapu dairesi arasındaki uyumsuzluk sonucu 2/B tapulu arazilerinin ellerinden çıkması sorunlarını anlattılar. Ayrıca, Halilbey köyüyle beraber 3 köyün giriş yolunun yaralanmalı kazaları önlemek için bir an önce düzeltilmesini bekliyorlar” dedi. 
 Filiz, “ Gümüşova ilçesi ve çevre köylerin içme suyu sondaj kuyularından temin edilmekte ve sular çamurlu akmaktadır. Gümüşovalılar, Dededüzü köyü sınırları içerisinde yer alan ve sınır değişikliğiyle Sakarya iline geçen su kaynağından yararlanmak istemektedirler. Yetkililerin bilgisine gereği için sunuyorum” dedi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
5.03.2021
16:29

Düzce iyi parti çalışmalarıyla siyasette muhalefet yapıyor. Sorunları tespit ederek çözüm için yetkililere mesaj veriyor. Dğru çalışma. Siyaset böyle yapılmalıdır

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,83
düzceli
5.03.2021
13:29

Antepli vekile kaldık bizimkiler ne iş yapıyor indiragandi peşindeler yine herhalde

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,30
Düzceli ultraaslan


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.