OSB Yönetiminde Başkan Yer Almadı

OSB Yönetiminde Başkan Yer Almadı

Gümüşova Belediye Başkanı Muharrem Tozan’ın Gümüşova OSB Yönetim Kurulunda yer almaması dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Her daim Cumhur İttifakının önemine vurgu yapan ve AK Partili isimlerin çalışmalarına destek veren MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu ve MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz’ın ise konuyla ilgili görüşleri merak konusu oldu.

Kuruluşundan bu yana Gümüşova Belediyesi’nin temsil edildiği Gümüşova Organize Sanayi Bölgesi yönetiminde ilk kez belediye dışlandı. Gümüşova Organize Sanayi Bölgesi yeni yönetim kurulu Vali Zülkif Dağlı  başkanlığında 5 kişiden oluşturulmuştu. 5 kişilik yönetim kuruluna Gümüşova Belediye Başkanı Muharrem Tozan ise alınmadı. Daha önceki yönetim kurulunda, Gümüşova Belediyesi eski Başkanı Ahmet Azap yer alıyordu.

Gümüşova OSB’nin kuruluşundan bugüne kadar, belediye başkanlarının hepsi yönetimde görev almıştı. 

MHP’den başkan seçilen Tozan’ın da, mevzuat gereği OSB yönetiminde görev alması bekleniyordu. Ancak, bu gerçekleşmedi ve Gümüşova Belediyesi dışlandı.

Gümüşova Belediyesi’nin, dolayısıyla Tozan’ın yönetimden dışlanması skandal olarak nitelendirildi.

Gümüşova Belediyesi’nin skandal kararla OSB yönetiminden dışlanmasının hangi gerekçeyle alındığının kamuoyuna açıklanması bekleniyor.

Her daim Cumhur İttifakının birliğine ve önemine vurgu yapan, her platformda AK Partili isimlerin yanında duran MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu ve MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz’ın, tarihinde benzerine rastlanmayan bu durum ile ilgili ne düşündüğü ise merak konusu oldu.

Ayrıca başarılı hak hukuk ve adaleti gözeten MHP’li Gümüşova Belediye Başkanı Muharrem Tozan’ın, eski Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in bacanağı olması nedeniyle dışlandığı da kulislerde konuşulanlar arasında yer alıyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
7.01.2020
19:57

Yedirmeyiz

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,96
Ersoy Ç
7.01.2020
19:54

Başkanımızın yanındayız

Katılıyorum   Katılmıyorum
%48,70
Gümüşıovalı
7.01.2020
19:53

tozan adam gibi adam dır kimseye boyun eğmez ranta geçit vermez onun için istemezler yani mesele tamamen duygusal ilhami ümit yılmaz uyumayın ezdirmeyiz MHPyi

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,78
Vesselam
7.01.2020
13:54

Muharrem tozanın herkesle arası bozuk valiyle il başkanıyla milletvekilleri yle nasıl alsınlar yanlarına söyleyin bakalım herkese gider yaparsan böyle olur

Katılıyorum   Katılmıyorum
%48,40
Gümüsova


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.