Başkan Çemşit: "Akp İktidarı Eğitimi Liyakatsız Hale Getirdi"

Başkan Çemşit:

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Düzce İl Başkanı Semih Çemşit, 2022-2023 eğitim-öğretim yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Düzce İl Başkanı Semih Çemşit mesajında şu ifadelere yer verdi: "Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuştuğu yeni bir eğitim öğretim dönemine daha başlıyor olmanın sevinç ve heyecanını hep birlikte yaşıyoruz. Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde tek umut kaynağı gençler ve çocuklardır.  Bu ülkenin geleceği olan çocuklarımızı milli ve manevi değerlerine bağlı, çağın sahip olduğu bilimsel ve teknolojik gelişmelerin içinde yer alan bireyler olarak yetişmesi için olan çabalarımız artarak devam edecektir.
Öte yandan öğrencilerimizin sağlığı ve akademik başarısı için eğitim sürecine veliler olarak daha aktif şekilde dâhil olmamız; Okul Yönetimi ve Öğretmenlerimize yardımcı olmamız gerektiğine inanıyorum. Çünkü AKP hükümetinin eğitim politikaları, uygulamaları ve liyakatten uzaklaşması her geçen gün eğitimi daha da niteliksiz hale getirmekte ve bundan toplum olarak bizler ve çocuklarımız zarar görmektedir. Aydınlık geleceğimizin teminatı çocuklarımıza ve gençlerimize, her zamankinden daha çok sahip çıkacağız.”


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.