Konutların Doğalgaza Dönüşümü İhaleye Çıkıyor

Konutların Doğalgaza Dönüşümü İhaleye Çıkıyor

Konutların Doğalgaza Dönüşümü İhaleye Çıkıyor

Düzce Belediyesi özellikle kış aylarında yaşanan hava kirliliğinin önüne geçmek için dönüşüm başlatıyor.

Geçtiğimiz yıl Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü şehir merkezinde kış mevsiminde yaşanan hava kirliliğinin önüne geçmek için bir dizi tedbir aldıklarını duyurmuştu. Ancak alınan tüm önlemlere rağmen Düzceliler kirli hava solumaya devam etmişti.

Düzce Belediyesi kent merkezinde hava kalitesinin iyileştirilmesi için önemli bir adım attı. Camikebir mahallesi hava kalitesinin iyileştirilmesi projesi kapsamında konutların doğalgaza dönüşümü sağlanacak.

Düzce Belediyesi doğalgaz dönüşüm işi için ihale düzenliyor. Düzce Kent Merkezi Camikebir mahallesi hava kalitesinin iyileştirilmesi projesi kapsamında konutların doğalgaza dönüşümü için 1. Etap çalışmalarına başlanacak.

www.ilan.gov.tr adresinde yer alan duyuruya göre ihale 27 Eylül 2022 Salı günü saat 11.00’de Destek Hizmetleri Müdürlüğü binasında yapılacak.

İhale metnine ulaşmak için tıklayınız.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
19.09.2022
19:43

Merkeze bağlı organize bölge etrafındaki bir köyde oturuyorum.kışlık yakıt ve tüp masraflarımız 12 ay üzerinden aylık 2000 tl den aşağı düşmüyor.Köyümüz sınırları içerisinde bulunan organize sanayi ve okulda doğalgaz olmasına rağmen köylerimizde imar planları olmadığı gerekçesi ile doğalgaz kullanamıyoruz.Belediye bölgesinde yaşayan vatandaşların aylık maliyetleri 1000 tl olunca ayağa kalkıyorlar.Biz köylerde yaşayanların günahı ne.Köyleri doğalgaza kavuşturmak için neden iş yokuşa sürülüyor.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,29
köylü vatandaş


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.