İsmetpaşa İlkokulu Satılıyor

İsmetpaşa İlkokulu Satılıyor

Düzce merkezde 3 katlı bina arsası ihale ile satılacak.

Mülkiyeti Düzce İl Özel İdaresine ait Şerefiye Mahallesinde yer alan İsmetpaşa Ortaokulu binasının (bodrum + 3 kat) satılması için, 2886 sayılı Kanunun 51 (g)  maddesi uyarınca pazarlık usulü ihale gerçekleştirilecek.

İhale 24/06/2021 Perşembe günü saat 11.00’de İl Özel İdaresi encümen toplantı salonunda yapılacak.

İsmetpaşa Ortaokulu’nun arsa ve bina satış işlemi gerçekleşmesi halinde mevcut okul taşınacak. Gayrimenkulün teslimi ile ilgili herhangi bir aksaklık yaşanmayacak.

Basın İlan Kurumu ilan portalı www.inal.gov.tr adresinde yer alan duyuruya göre ihale ile ilgili ayrıntılı bilgiye https://www.ilan.gov.tr/ilan/804401/emlak/bina-apartman/duzce-merkezde-3-katli-bina-arsasi-ihale-ile-satilacaktir linkinden ulaşılabilecek.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
16.06.2021
02:13

Benim 7 senem bu okulda geçti. Bu okulda birçok insanın emeği var. Satılacaksa buradan gelen para emeği geçenlere verilsin. Biryerleri yıkıp döküp tekrar yapmaya bayılıyorsunuz. Nasıl olsa cebinizden çıkmıyor. Madem bu okulu yıkacaktınız ek binayı neden yaptınız. Ben bu okulda okurken gayet yetiyor su bize. Ayrıca binayı satmak yerine 1 binayı sağlık ocağı diğer ek binayı resmî bir kuruma tahsis edilebilir. Aynı şeyi itfaiye içinde yapacaktınız fakat yapamadınız. Zamanında hibe edilen yeni yerin satışını açtınız fakat satamadınız yerine itfaiye binası yaparak eski yeri boşaltıp orayı satacaksınız yeri yağı

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,25
İsmet paşa mezunu
15.06.2021
19:38

1960-1970 Lİ YILLARDA BURAYA OKULYAPILIRKEN RAHMETLİ BABAM ALİ SARIOĞLU O ZEMANIN PARASI İLE 10 BİN TL BAĞIŞ YAPMIŞTIR HATTA BİZLERE YARİN BURASI SATILIRSA BUNU İSTEYİN DEMİŞTİR BURASI SATILAÇAKSA BİZ O ZAMAN Kİ DEĞERİNİ İSTİYORUZŞEREFİYE MAHALLEMİZDE BUNDAN BAŞKA OKULUMUZ YOK CAMİMİZ YOK SAĞLIK OÇAĞIMIZ YOK BURASI OKUL OLMUYAÇAK SAĞLIK OÇAĞI OLABİLİR SATILMA İŞİNE KARŞIYIZ YETKİLİLER BU SATIŞ İŞİNDEN VAZGEÇSİNLER

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,26
TARKAN
15.06.2021
17:05

bu okulun yapımında emeğei maddi manevi hiçmi değeri yok, bu okulu satın yıkılsın diyemi yapıldı bu yardımlar, hiçmi hakları yok. madem öyle bu okula yardım edenlerede rayiç bedel üzerinden değerlendirilip yardımları geri iade edilsin. size gelince maddi manevi değeri var ama vatandaşın yok.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,24
aziz şahin
15.06.2021
17:19

Hazır yapılmış bahçeli bina, bir Resmi Kuruluşumuza tahsis edilebilirdi diye Düşünüyorum. Mesela çok amaçlı Meslek edindirme kursları verilebilir.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%59,09
Reşat Gültekin
15.06.2021
15:24

okul binası satmak ne demek veselki satıldı ne kadar bi sürede ordakı ögrenciler için yeni bir okul yapılabilecek

Katılıyorum   Katılmıyorum
%59,15
can
15.06.2021
13:49

SATILMASIN YEŞİL ALAN OLSUN BİZ BU OKULDA OKUDUK HATIRALARIMIZ VAR BURASI MERKEZ MAHALLE HER MAHALLENİN BİR OKULU VAR BU OKULUN AKİBETİ BÖYLE Mİ OLMALIY DI İSMİNİ BEĞENMİYORSANIZ DEĞİŞTİREBİLİRDİK EFENİM TRAFİK VAR OLAÇAK TABİİ BURASI ŞEHİR MERKEZİ DAHA CEVRE YOLLARI TAMAMLANMAMIŞ YOLLAR DAR GENİŞLETİN İSTİMLAK EDİN İSTANBUL CADDESİNİ ŞEHRİN ANA ARTERİNİ 50 METRE YAPIN ŞANJELİZE GİBİ YAPIN BÜTÜN YOLLAR İSTANBUL YÖNÜNE AKIYOR BOLU YÖNÜNE GİTMEK İŞKENCE BARİ RIHTIM CADDESİNİ MİMAR SİNAN CADDESİNİBOLU YÖNÜNE AÇIN BU OKUL SATILMAMALI YIKILMAMALIDIR KÜÇÜK VE BUTİK BİR OKUL OLARAK KALMALIDIR SADECE BU MAHALLEDE OTURANLAR BU OKULDA OKUMALIDIR BU İŞTEN VAZ GEÇİNİZ İYİ GÜNLER

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,55
selman


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.