Düzce Esnafının Millet Bahçesi Sevinci

Düzce Esnafının Millet Bahçesi Sevinci

Kısa süre önce Düzce Belediyesi tarafından vatandaşların hizmetine sunulan, içerisinde "Millet Kütüphanesi", "Millet Kıraathanesi", kafeteryalar ve yöresel ürünler satış noktası bulunan 34 bin metrekarelik "Millet Bahçesi”, vatandaşların uğrak noktası haline geldi. Düzce halkından tam not olan Millet Bahçesi bölge esnafının da beğenisini topladı.

 

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, kronikleşen sorunları vatandaşların lehine çevirmeye devam ediyor.

Başkan Özlü'nün göreve gelir gelmez kent meydanında bulunan parklar için attığı adım ve ardından yapılan çalışmalar ile Düzce 34 Bin Metrakarelik bir Millet Bahçesine kavuşmuştu.  Düzce Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile hayata geçirilen ve Cumhuriyetin İlanının 98’nci yıldönümünde hizmete açılan ‘Millet Bahçesi’, kısa sürede 7'den 70'e  tüm vatandaşların ve bölge esnaflarının benimsediği bir yer haline geldi.

 

"ESNAF DAHİL HERKESİ İÇİN ÇOK İYİ OLDU"

Millet Bahçesi ile birlikte şehrin çevresinin değiştiğini, işlerine de olumlu yönde etki ettiği ifade eden bir bölge  esnafı, “Millet Bahçemiz buraya çık yakıştı, daha da iyi olacak. Çok beğendik. Düzcemize hayırlı uğurlu olsun. İstanbul Caddesinin de kapanması daha iyi oldu. Kalabalıklar çoğaldı. Böyle daha iyi oldu” derken bir diğer bir esnaf ise “İnsanların çarşıya çıktıklarında nefes alabilecekleri bir yer yoktu. Şimdi ise herkesin rahatça dolaşabileceği, stres atabileceği bir yerimiz oldu. Esnaf dahil herkesin beğenisini topladı” şeklinde konuştu.

 

"YAPANLARIN ELLERİNE SAĞLIK"

Millet Bahçesi açıldıktan sonra ise herkesin memnun olduğunu ifade eden bir başka çevre esnafı, “İnsanlar, dolaşıyor, geziyor. Güzel oldu, memnunuz. Yapanların ellerine sağlık” diyerek görüşlerini paylaştı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
29.11.2021
19:08

istanbul caddesi kapandı iyi oldu deniyor bizde diyoruz ki eğer bir insanın ana damarı kapanırsa ne olur cevabı kendi kendinize sorgulayınız buralar rahatladı ama etraf perişan her yer araba her sokakta araç var trafik felç oluyor kırmızı ışıklı yollardan kimse gitmiyor rıhtım dere boyu kadırga yimpaşın arkası meteoroloji yolu her yer araba sağlı sollu parklar her yer araba yollar dar çok az bir mesafede karar verip fren yapınca burada geçenlerde kaza yaptım az kalsın ölüyordum bir ana caddenin kapanması şehri ne hale getirdi aslında bütün araçlar çoban da kervan da şehrin giriş ve çıkışlarında durmalı şehre girişleri yasaklanmalı sadece şehre gelmek isteyenler yolcu otobüsleri ile şehre girmelidirler tüm şehir yayalaştırılmalıdır araçlar sadece cevre yollarından geçebilmedirler

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,84
selman


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.