Düzce Üniversitesi Belediye Gibi Çalıştı

Düzce Üniversitesi Belediye Gibi Çalıştı

Düzce Üniversitesi Belediye Gibi Çalıştı

Düzce Üniversitesi kesintisiz devam eden yoğun kar yağışına karşılık 7/24 çalışarak, günde 3 vardiya şeklinde kar küreme ve tuzlama çalışmasını sürdürüyor.

Üniversite 2021-2022 akademik takvimi güz dönem sonu sınavlarında başlayan yoğun kar yağışından öğrencilerimizin ve çalışanlarımızın etkilenmemesi için başlattığı aralıksız çalışma temposunu, hafta sonları da sürdürdü. Yoğun kar yağışı nedeniyle birçok ilde eğitim ve öğretime ara verilirken, öğrencilerimizin son sınavlarının bir sonraki haftaya uzatılmaması için yoğun çalışma veren Üniversite ekipleri, sınavların zamanında bitmesini ve öğrencilerimizin memleketlerine dönmesini sağladı.

Üniversite ekiqpleri, Eğitim öğretimin ara tatile girmesi sonrasında, bu kez de çalışanların ve Üniversite Hastanesinden ve diğer birimlerinden hizmet almak isteyen vatandaşların mağdur olmaması için 24 saat durmaksızın 3 vardiya şeklinde çalışmasını sürdürüyor.

Düzce Üniversitesi'nin karla mücadele ekipleri 1 adet küreyici iş makinesi, 2 adet küreyici ve tuzlayıcı traktör, 1 adet tuzlama yapan traktörle kar yoğunluğu olan yollara anında müdahale yapıyor. Yerleşke içerisinde ve Hastane yolunda kar temizleme ve tuzlama çalışması yapan araçlar, zaman zaman D655 Karayolu’na kadar da temizleme çalışmalarına katkı sağlıyor.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.