Vali Atay: Salgında hepimiz birbirimize karşı sorumluyuz

Vali Atay: Salgında hepimiz birbirimize karşıı sorumluyuz

Düzce Valisi Cevdet Atay, Korona virüs salgını sürecinde havaların soğuması ile birlikte kapalı alanlarda vatandaşların yoğunlaşacağını belirterek uyarılarda bulundu. Atay: “Salgında hepimiz birbirimize karşı sorumluyuz. İnşallah hep birlikte başaracağız” dedi.

  Korona virüs salgını sürecinde havaların soğuması ile birlikte kapalı alanlarda vatandaş yoğunluğunun artması bekleniyor. Düzce Valisi Cevdet Atay’da bu konu ile ilgili yazılı açıklamalarda bulundu. Atay yaptığı açıklamada, “ Korana virus salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, bu virüsle mücadele amacıyla, Havaların soğumaya başlamasıyla birlikte kapalı alanlarda yoğunlaşmaların artacağı öngörülüyor. Fiziki mesafe kuralının hayatın her alanında ve tüm mekanlarda uyulması gereken bir kuraldır. Kapalı alanlarda kapalı yerlerin sık sık havalandırılması gerekiyor.  Salgınla mücadele de maske, temizlik ve mesafe kurallarına uyma konusunda çok dikkatli olmalıyız. Sonbahara girdik, kış yaklaşıyor. Özellikle tüm kapalı yerlerde ve yoğunluğun arttığı alanlarda fiziki mesafe kuralı noktasında daha dikkatli olmalıyız. Salgında hepimiz birbirimize karşı sorumluyuz. İnşallah birlikte başaracağız.” İfadelerinde bulundu.

HABER: E.BEKTAŞ


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
19.10.2020
09:25

Sayın valim çok güzel söylüyorsunuz,lakin Atatürk heykelinin olduğu alana kurulan fuar kanaatimce böyle bir dönemde çok da uygun olmadı diye düşünüyoruz ne dersiniz.saygılar.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,16
vatandaş


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.