Düzce İşçileri Dayanışma Derneği 1 Mayıs’ı unutmadı  

Düzce İşçileri Dayanışma Derneği 1 Mayıs’ı unutmadı  

Düzce İşçileri Yardımlaşma Derneği korona virüs tedbirleri kapsamında tam kapanmaya denk gelen 1 Mayıs’ta emekçi işçilerin bayramını unutmadı. Dernek Başkanı Sedat Mıhçı, 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada pandemi nedeniyle zor günler geçiren işçilerin bayramını kutladı.  


  1 Mayıs Dünya Emekçi İşçi Bayramı bu sene korona virüs tedbirleri kapsamında alınan tam kapanmaya denk geldi. Haliyle işçiler her yıl yaptıkları meydanlarda bayram kutlamasını bu sene de yapamadılar. Ancak Düzce İşçileri Dayanışma Derneği 1 Mayıs’ı evlerinde geçirmek zorunda kalan veya işyerlerinde çalışarak geçiren işçileri unutmadı. Düzce İşçileri Dayanışma Derneği Başkanı Sedat Mıhçı açıklama yaparak işçilerin bayramını kutladı.

Sedat Mıhçı yaptığı açıklamada; “İşçi Bayramında ülkemizin ve dünyanın geçirdiği bu zor günlerde, virüsün hızla yayıldığını bildikleri halde, sabah erken saatlerde kalkıp eşini ve çocuklarını, ailesini geride bırakıp özel sektörde çalışmak zorunda olan emekçi kardeşlerimizin ve evlerinde sabırsızlıkla işe dönmeyi bekleyen bütün işçi sınıfının 1 Mayıs İşçi Bayramını kutluyorum. Bu zor günleri Allah’ın izni ile hep beraber aşacağız” ifadelerine yer verdi. 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.