Şehit Babaları Unutulmadı

Şehit Babaları Unutulmadı

Şehit Babaları Unutulmadı

Düzce Valisi Cevdet Atay, Babalar Günü dolayısıyla şehit babalarını ziyaret etti.

Haziran Ayının 3. haftası Pazar günü kutlanan “Babalar Günü” nedeniyle Düzce Valisi Cevdet Atay,  şehit babalarını ziyaret ederek, hal ve hatırlarını sordu. Vali Atay’ın ziyaretleri esnasında Düzce Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya,  Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan ile Düzce Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ercan Öztürk eşlik etti.

Vali Atay, ziyaretlerine 2015 yılında Şırnak ili Silopi ilçesinde Şehit düşen kahraman polis Mustafa Yahya Mertcan'ın ailesi ile başladı. Şehidin Cedidiye Mahallesi'nde oturan ailesiyle bir araya gelen Vali Atay, şehit babası Halit Mercan’ın Babalar Günü’nü kutladı. Vali Atay, çeşitli konularda bir süre sohbet ettiği aile bireylerinin talep ve isteklerini dinledi.

Vali Atay, daha sonra 1993 yılında Hakkari Çukurca ilçesinde Şehit düşen kahraman askerimiz Ramazan Gel'in ailesini Uzun Mustafa Mahallesi'ndeki evlerinde ziyaret etti. Şehit Gel’in babası Atıf Gel görüşen Vali Atay, Babalar Günü dolayısıyla tebriklerini iletti. Vali Atay, burada da bir süre aile bireyleriyle bilgi alışverişinde bulundu.

Mamure Köyü'nde 2015 yılında Hakkari’de Şehit olan Sözleşmeli Er Cihan Aksarı'nın ailesini evlerinde ziyaret etti. Vali Atay, şehidin Babası Cemal Aksarı’nın Babalar Günü’nü kutladı.

Vali Atay, 2016 yılında Ankara’da Şehit düşen Emniyet Müdürü Ufuk Baysan'ın ailesini Çalı Cuma Köyü’ndeki evlerinde ziyaret etti.

Ailenin ikametinde gerçekleşen ziyaret Vali Atay’ın aile bireyleriyle yaptığı sohbetle son buldu.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.