Off-Road tutkunları festivalde buluşuyor

Off-Road tutkunları festivalde buluşuyor

Off-Road tutkunları festivalde buluşuyor

Düzce Safari Off-Road Kulübü, 2-4 Temmuz tarihlerinde Çilimli'de Off-Road festivali düzenliyor. Festivale Türkiye'nin dört bir yanından binlerce Off-Road tutkununun katılması bekleniyor. 

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen DÜSOF Off-Road festivali geçtiğimiz yıl Korona virüs sebebi ile yapılamamıştı. Bu yıl 21'incisi düzenlenecek olan festival, bu sefer Düzce Valiliği ile Düzce Belediyesi'nin de destekleri ile gerçekleştirilecek. Çilimli'nin kosca tepesi olarak bilinen alanda 2-4 temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinlikte çeşitli aktivitelerin yanı sıra Off-Road yarışları da yapılacak. 

Mini Düzce turu yapılacak

Festival programında 2 Temmuz günü gelecek kişilere kamp alanları hazırlanacak. Kamp ateşlerinin tamamı ilgili kurumlar tarafından verilecek. 3 Temmuz Cumartesi günü Çuval Yarışı, Kaşıkta Yumurta taşıma, Halat Çekme gibi yarışlar yapılacak. Daha sonra festivale katılanlar Konuralp Antik Kentine giderek burada tarihi alanda incelemelerde bulunacak. Düzce Belediyesi'de festivale katılan herkese Yufkalı etli Konuralp Pilavı'nda ikram edecek. Festiva daha sonra Aydınpınar Şelalesi, Efteni Gölü gibi ziyaret alanları gezilerek devam edecek. 

Pazar günü Off-Road yarışları

Festivalin üçüncü günü 4 Temmuz Pazar günü ise Off-Road yarışları düzenlenecek. Bir birinden farklı yarışlarda, festivale katılanlara seyir zevki yüksek bir atmosfer oluşturulacak. Kazananlara kupalarının yanı sıra cazip hediyelerde yer alacak. Düzce Valiliği, İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı, Çilimli Kaymakamlığı, Düzce Belediyesi ve Çilimli Belediyesi'de festivale sponsor olan kurumlar olarak dikkat çekiyor. 

HABER: E.BEKTAŞ


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.