Düzce’nin tüm sorunları için çalışıyoruz

Düzce’nin tüm sorunları için çalışıyoruz

Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Düzce TV’de Mehmet İbrahimoğlu’nun hazırlayıp sunduğu Gündem programına konuk oldu. Rektör Demircan Çakar, “ Düzce’nin tüm sorunları için çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

  Düzce TV ekranlarında her Salı akşamı yayınlanan Gündem programının bu akşamki konuğu Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar oldu. Üniversite’de yapılan çalışmalar ile ilgili açıklamalarda bulunan Rektör Demircan Çakar, Düzce’nin sorunları içinde çalıştıklarını belirtirken, pandemi nedeni ile öğrencilerin olmadığı zamanlarda sokakların boş kaldığını belirtti. Demircan Çakar şöyle devam etti: “ Üniversite öğrencilerimizin yüzde 90’ı dışardan geliyor. Pandemi sürecinde bunu hepimiz gördük. O cıvıl cıvıl genç öğrenciler olmayınca sokaklar boş kaldı. Öğrenci olmayınca sokaklarda boş kaldı. Düzce’de çocukların  Bu şekilde Düzceliler ile Düzce Üniversitesi’nin bir olduğu anlaşılmıştır.

Her bir bölümümüz veya birbirimizin bütün kurum ve kuruluşlarla ortak bir iştigali vardır. Sağlık Müdürlüğümüz hastane ile, orman il müdürlüğü orman fakültesi ile, TSO işletme fakültesi ile iş birliği oluşturduk. Biz Düzce’de şehirdeki tüm sorunları tüm dertleri bizim derdimiz diyerek çözüm üretmeye çalışıyoruz. TSO ile OSB’lerle güzel iş birliklerimiz var. Hocalarımızın tamamı büyük emek veriyorlar. Sağlık alanında ki hocalarımız sanayi sektöründeki yerlere danışmanlık veriyorlar” şeklinde konuştu.

HABER: E.BEKTAŞ


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.