Düzce Cam, Düzce'den yer mi bulamadı ?

Düzce Cam, Düzce'den yer mi bulamadı ?

Düzce Cam, Düzce'den yer mi bulamadı ?

Düzce'nin en köklü kuruluşlarından birisi olan ve 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde yüzlerce Düzceliyi istihdam eden Düzce Cam Fabrikası'nın Düzce'den yer bulamayıp, başka şehire giderek yatırım yapması dikkat çekti. 

Düzce 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde binlerce metrekarelik fabrikasında yüzlerce Düzcelinin istihdam olduğu Düzce Cam Fabrikası'nın Düzce'den yer bulamadığı için başka şehirlere yatırım yaptığı ortaya çıktı. Firmanın iddialara göre Düzce'den yer bulamayıp Bilecik'e gitmesi ve Bilecik'te kurulan 3. Organize Sanayi Bölgesi'nde 250 milyon dolarlık dev bir yatırım yapması dikkat çekti. 340 bin metrekare alanda 250 milyon dolarlık dev bir yatırım hazırlığına giren Düzce Cam Fabrikası, burada düz cam ve cam ürünleri üretimi yapacak.

Bilecik'te kurulacak fabrikada 500 kişiye istihdam sağlayacak olan Düzce Cam Fabrikası iddialara göre Düzce'de de yer aradı fakat yer bulamayınca yatırımı Bilecik'e yaptı. 

HABER: E.BEKTAŞ


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
22.06.2021
10:47

bu kadar yüksek fiyatlı arsalar satarsanız yatırımcı gider bilecik e fabrikayı kurar 5/1 fiyatına...

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,93
oki
21.06.2021
19:47

Herkes düzceye yatırım yapacak diye birşey yok.düzceye yapılan fabrikalar yeter de artar.Düzceli olarak daha fazla büyümek istemiyorum.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,59
Ali
21.06.2021
15:08

Firma yeni yatırım diyor... siz taşınıyor diyorsunuz... gerçekten haber anlayışınız bu kadar saçma yalan. Ve yanıltma üzerine mi....

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,98
Engin


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.