AK Partili Meclis üyeleri İSKİ ile uyum içinde çalışıyor

AK Partili Meclis üyeleri İSKİ ile uyum içinde çalışıyor

Düzce Belediyesi'nin AK Partili Meclis üyeleri İSKİ'nin Düzce şantiyesini ziyaret ederek çalışmalar ile ilgili incelemelerde bulundu. AK Partil Grup Başkan Vekili Hasan Günden, ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunarak, İSKİ ile Düzce Belediyesi'nin Düzce şehir içindeki proje ve saha çalışmalarında uyum içinde çalıştıklarını belirtti.

Günden şöyle devam etti: " Bugün Düzce Belediyesi AK Parti Meclis Grubu olarak İSKİ Düzce Şantiyesini ziyade ettik. İSKİ Düzce sorumlusu Erdem bey, Levent bey, Düzce saha sorumlusu Selçuk bey ve yüklenici firma yetkilisi Tuna bey den İSKİ nin ilmizde 2018 yılı Ağustos ayında başlattığı, yaklaşık 87 milyon TL bedelli ve Ağustos 2022 de ( 1095 takvim günlü) bitmesi planlanan “Melen Havzası Çevre Koruma Projesi Kapsamında Müteferrik Atıksu Arıtma Tesisleri ve Kanal İnşaatı “ projesi çalışmaları hakkından bilgiler aldık.

Proje ve Saha çalışmaları hakkındaki bilgi sunumunda Belediyemiz Su Ve Kanalizasyon işleri Müdürümüz sayın Murat Gülmez bey ile Fen işleri Müdürümüz sayın Okan Kaltuğ bey de hazır bulundular. İSKİ Düzce şantiyesi ile Belediyemiz ilgili müdürlüklerimizin Düzce şehir içindeki proje ve saha çalışmalarında güzel bir uyum içerisinde çalıştıklarını gördük. Proje hesapları 2047 yılı nüfusu ve % 50 doluluk oranına hedeflenerek yapılmış.Yaklaşık 82 km lik çalışmanın zor olan 30 km lik kısmı tamamlanmış. İSKİ yetkilileri, Sayın Valimiz Cevdet Atay ve Değerli Bakanımız Belediye Başkanımız Dr Faruk Özlü İSKİ nin ilimizdeki çalışmalarını çok önemsediklerini, yakınen takip ettiklerini ve çalışmalar sırasında karşılaştıkları bürokratik sorunları Sayın Valimiz Cevdet Atay ve Değerli Bakanımız Belediye Başkanımız Dr Faruk Özlü’nün ilgi ve alakaları ile kısa sürede çözdüklerini söylediler.

Bizler de AK Parti Meclis grubu olarak, İlimizin imarı için ilimizin güzelleşmesi için yapılan her çalışmanın yanında olduğumuzu, karşılaşılan sorunların çözümünde Düzce Belediye meclisinin icra ve iktidar kanadı olarak üzerimize ne düşüyorsa tereddütsüz yerine getireceğimizi söyledik.

Ziyaretimizden ve desteğimizden son derece memnun olduklarını söyleyen İSKİ yetkilileri ve Müteahhit firmanın tüm çalışanlarına ilimizde yaptıkları çalışmalarda kolaylıklar ve başarılar dileriz." şeklinde konuştu. 

HABER: E.BEKTAŞ


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
16.06.2021
16:23

film foto

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,35
akif


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.