Tüm Dünya Türk Milletinin Asla Diz Çökmeyeceğini Gördü

Tüm Dünya Türk Milletinin Asla Diz Çökmeyeceğini Gördü

Tüm Dünya Türk Milletinin Asla Diz Çökmeyeceğini Gördü

Düzcespor Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Kapoğlu 15 Temmuz  Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir açıklama yaparak, “Milletimiz 15 Temmuz  gecesi hainlere karşı birleşerek bir kahramanlık destanı yazdı ve bütün dünyaya asla diz çökmeyeceğini ve boyun eğmeyeceğini bir kez daha gösterdi” dedi.


15 Temmuz hain darbe kalkışması sırasında milletin şehit olmak için meydanlara koştuğunu vurgulayan Kapoğlu, 15 Temmuz, darbe görünümlü bir işgal girişimidir. Sayın  Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere; dönemin Başbakanı Binali Yıldırım, hükümet, meclis ve milletin bütünleşerek tarihte eşi benzeri olmayan bir kahramanlık gösterdiğini kaydetti.  Kapoğlu, “ Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın duruşu ve milletimizin iradesiyle, kanlı bir darbe engellendi, suikast boşa çıkarıldı” dedi. 


15 Temmuz gecesi milletin hainlere karşı birleşerek bir kahramanlık destanı yazdığını söyleyen Kapoğlu, o gece bütün dünyanın milletimizin asla diz çökmeyeceğini ve boyun eğmeyeceğini bir kez daha anladığını, 15 Temmuz gibi işgal girişimlerine asla fırsat vermeyeceklerini dile getirdi. 
Bu coğrafyanın şehitlerimizin kanıyla sulanarak bize emanet edildiğini kaydeden Kapoğlu  şunları söyledi: “Bizler de bu kutsal mirası, bu mukaddes toprakları İnşallah bizden sonraki nesillere daha güçlü bir şekilde teslim etmeye kararlıyız. 15 Temmuz’u unutmayacağız, unutturmayacağız.Bu vesileyle 15 Temmuz ve vatanımız için canını feda eden bütün şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi minnetle anıyorum. dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.