Beşiktaş taraftarından duygulandıran hareket

 Beşiktaş taraftarından duygulandıran hareket

 Beşiktaş taraftarından duygulandıran hareket

Beşiktaşlı taraftarlar, sma tip-1 hastası bebeği unutmadı. Binlerce lira harcayıp şampiyonluk kutlaması yapmak yerine Eflin bebeğin tedavisi için, açık arttırmayla satılan Beşiktaş formasını alarak yardımda bulundu.

 Siirt’te yaşayan Özer çiftinin sma tip-1 genetik hastalığı olan bebekleri için vatandaşlardan yardım eli bekliyorlardı. Düzceli Beşiktaş taraftarları ise Beşiktaşın şampiyon olması üzerine kutlama yapmak yerine bin TL ile başlayan açık arttırmada 15 bin TL’ye imzalı Beşiktaş forması satın aldı. Beşiktaşlı yardımseverlerin ise; “50 bin TL bile olsaydı satın alacaktık” dediği öğrenildi.

  Siirt’te yaşayan Özer çiftinin sma tip-1 genetik hastalığı olan bebekleri için açık arttırmaya çıkarılan imzalı formayı, Düzceli Şampiyon Beşiktaş taraftarları satın aldı.

 Beşiktaş’ın şampiyon olması üzerine binlerce lira döküp kutlama yapmak yerine sma tip-1 genetik hastalığı olan Eflin bebeğe yardım amaçlı yapılan açık arttırmada, imzalı Beşiktaş forması satın alarak 15 bin TL’lik yardımda bulundular. Bin tl ile başlayan açık arttırma 15 bin TL ile Beşiktaş formasını Düzceli taraftarların almasıyla kapandı. Beşiktaşlı yardımseverlerin ise “ 50 bin TL dahi olsaydı satın alacaktık” dediği öğrenildi.

HABER: Ç.DEĞERLİ


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.