Bahçeşehir’de Amerikan Beyaz Kelebeği İle Mücadele Sürüyor

Düzce Belediyesi, Bahçeşehir bölgesinde sıklıkla görülmeye başlayan Amerikan Beyaz Kelebeği ile mücadele çalışmalarına başlayarak, şehrin dört bir yanında ilaçlama çalışması gerçekleştirdi. 


Her yıl sonbahar aylarında ortaya çıkan Amerikan Beyaz Kelebeği, Bahçeşehir bölgesinde görülmeye başlandı. Yeşil alanlarda etkili olarak görülen Kelebek, yeşil alanlarda ki yaprakları yiyerek kurutuyor. Yeşil alanların yok olmaması için Düzce Belediyesi bölgede Amerikan Beyaz Kelebeği ile mücadele başlatıldı. Her bölgede tek tek ilaçlamalar başlatıldı. Düzce Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerince hafta sonu boyunca 14 bölgenin tamamında ilaçlama yapıldı.

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
19.09.2021
22:31

Nerede başladı biz neden görmedik on gündür belediyeden yardım istiyoruz sıraya koyduk diyorlar gelmiyorlar.. Bahçeşehir A.Ş. diye bir yönetim oluşturmuşlar ona bina olarak aidat verirseniz geliyorlar.. Amerikan Beyaz kelebeği evleri sardı umursayan kim ... Basına iki poz verince mi mücadele etmiş oluyorlar..Bizde seçim zamanı size verdik oyumuzu diye sosyal medyada paylaşıp başka partiye oy vereceğiz ..

Katılıyorum   Katılmıyorum
%63,73
Vatandaş
19.09.2021
20:30

Belediye ekipleri sadece Bahçeşehiremi ilaç atıyor diğer mahalleler sakaryaya bağlı galiba. Buralara hiç uğrayan yok.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%59,22
Musa DÜZOĞLU
19.09.2021
12:35

Sadece konutlarda mı var toplu ilaçlama yapılması lazım bizim burda fındık dut elma butun ağaçlarda var ama ilaçlama yok

Katılıyorum   Katılmıyorum
%66,39
Düzce


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.