Vali Atay’dan 24 Kasım Mesajı

Vali Atay’dan 24 Kasım Mesajı

Vali Atay’dan 24 Kasım Mesajı

Düzce Valisi Cevdet Atay, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Atay mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Saygıdeğer Öğretmenlerim, İlim, irfan ve istikbalimize hizmet eden bütün öğretmenlerimizin günü? kutlu olsun. Öğretmen, gönül insanı, eğitim gönül işidir. Öğretmenlik bilgi, fazilet ve azimle yoğrulmuş? bir sanattır.  Sabır, emek ve fedakârlık ister. İlerde büyük insan olacak evlatlarımız sizlerin elindedir. İstikbalimiz sizlerin ellerinde büyümektedir. Öğretmenler, eğitim-öğretim sistemimizin temel yapı taşları, istikbalimizin de mimarlarıdır. Cumhuriyetimizin Kurucusu ve Bas?o?g?retmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ifadeleriyle; “Yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır.”

 Ülkemizin her köşesinde fedakârca çalışan, en zorlu şartlarda dahi mesleklerini sevgiyle icra eden öğretmenlerimiz, her türlü övgü ve takdire layıktır. Gönüllerimizde müstesna bir yere sahip olan öğretmenlerimize hepimiz şükran borçluyuz. Yarınların daha güçlü? Türkiye’si için çaba sarf eden bütün öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 24 Kasım 1928’de “Bas?o?g?retmen” sıfatını kabul etmeleri vesilesiyle kutladığımız bu anlamlı günde, Türk eğitimine yıllarını vermiş emekli öğretmenlerimize sağlık, huzur ve esenlikler temenni ediyor, ebediyete intikal etmiş? bütün öğretmen ve eğitimcilerimizi rahmetle anıyor,  öğretmenlerimize sağlıklı, başarılı, huzurlu yarınlar diliyorum. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun.” 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.