Gençlik Meclisi Rektörle Buluştu

Düzce Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Furkan Dertli ve yönetim kurulu üyeleri Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar'ı ziyaret ederek üniversite öğrencilerinin sorunlarını ve taleplerini birinci ağızdan dile getirdi.

Düzce Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar'ı makamında ziyaret etti. Gençlik Meclisi, üniversite öğrencilerinin şehre olan uyumu ve sosyal olanaklarının genişletilmesi amacıyla hazırlanan projelerden bahsetti.

Düzce Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Furkan Dertli, “Düzce'de öğrenim gören öğrencilerin sosyal hayatlarını iyileştirici ve aynı zamanda gençlerin Düzce'yi gezip görmeleri açısından önemli olan "Gez Gör Düzce" projesi ile Düzce’nin daha iyi tanınması fırsatını yaratmak istiyoruz. Gençlerin sosyal yaşamlarını daha kaliteli geçirebilmeleri için yapılacak etkinlikler hem ilimizin gelişmesine hem de üniversitemizin imajını olumlu yönden destekleyecektir. Ayrıca Gençlik meclisinin üniversite öğrencileri ile daha sık bir araya gelebilmesi için gerekli adımların atılmasında yardımcı olunmasını istiyoruz. Böylelikle gençlerimizin sorunlarını dinleyerek sizlere aktarabiliriz” şeklinde konuştu.

TEMAS NOKTASI TALEBİ İLETİLDİ

Düzce Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi, üniversite içerisinde temas noktası oluşturulması talebini de dile getirerek, gençlerin isteklerinin meclis eliyle üst makamlara iletilmesini istedi. Genç üyeler ayrıca staj konusunda zorluk yaşayan öğrencilere destek olunmasının da önemli olduğunu kaydetti.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.