İYİ Parti'den Afetzedelere Destek

İYİ Parti'den Afetzedelere Destek

İyi Parti Düzce İl teşkilatı Muğla’da yangından etkilenen köylere teşkilat olarak topladığı yardımları Muğla’nın Milas ilçesine ulaştırdılar. 


İyi Parti Düzce Gençlik Kollarının organize ettiği, İyi Parti Düzce il, ilçe başkan ve yönetim kurulu üyelerinin destek olduğu yardım kampanyasında toplanan yardımlar, Muğla  Milas’ta yangından etkilenen vatandaşlara ulaştırıldı.  


Yangın bölgesindeki teşkilatlarla iletişim halinde olan İl Başkanı Yunus Özay Er, “Gençlik Kollarımız, yangının başından bu yana yangın bölgesindeki teşkilatlarımızla irtibat halindeler.

Orada yaşayan vatandaşlarımızın nelere ihtiyaçları olduğunu belirlemek için teşkilatlarımızdan destek aldık. Yangınzede halkımızın ihtiyaçları doğrultusunda hazırladığımız listemizi, teşkilatımızla birlikte hazırladık. Gençlik kolları Başkanımız Dilara Kefeli ve ekibi yardım organizasyonunda büyük bir iş başardı. Tüm teşkilatlarımızın desteği ile toplanan yardımları yine Gençlik Kollarımızla birlikte yangınzedelere ulaştırdık. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.


Gençlik Kolları Başkanı Dilara Kefeli, “Yangın bölgesindeki eksikleri gidermek ve ihtiyacın neler olduğunu tespit etmek için Muğla’daki teşkilatlarımızla sürekli irtibat halindeydik. Listemizi belirler belirlemez hızlıca organize olup teşkilatımızın büyük desteği ile malzemelerimizi temin ettik. Milas’a gelip hem vatandaşlarımızla sohbet ettik hem de ihtiyaç malzemelerini teslim ettik. Gençlik kolları Başkanı olarak tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
23.08.2021
13:06

Yardımlarınızı Allah kabul etsin.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,46
İyiler


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.