Yunus Özay Er; Bu Memleket Hepimizin

Yunus Özay Er; Bu Memleket Hepimizin

Yunus Özay Er; Bu Memleket Hepimizin

İyi parti Düzce Teşkilatı İl Başkanı Yunus Özay Er ile birlikte İstanbul seçimlerinde gözlemci olarak görev yaptı.

24 Haziran İstanbul seçimleri için haftalardır İstanbul'da çalışan İyi parti Düzce il başkanı Yunus Özay Er ve teşkilat mensupları, seçim günü Tuzla'daki okullarda gözlemci olarak görev alarak, millet ittifakı adayı Ekrem İmamoğlu'a desteğini sürdürdü. 
Konuyla ilgili açıklama yapan il başkanı Yunus Özay Er, "Millet ittifakı ortağı olarak bizler sayın Ekrem İmamoğlu'nun kazanması için elimizden geleni yaptık. Tüm teşkilatlarımız bu seçime odaklandı ve gece gündüz demeden seçim bölgelerinde vatandaşlara ulaştı. Bugün yapılan bu çalışmanın karşılığını halkımız sandıkta verdi. Düzce il başkanı olarak çalışmalarda bana destek veren ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Tüm Türkiye gördü ki birlikten kuvvet doğdu" dedi.

Seçim sonuçlarını değerlendiren Er, " İstanbul seçimlerinin ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyor, bu başarıda emeği geçen herkesi tekrar tebrik ediyorum . 
Vakit şimdi elbirliği ile Düzce için çalışma vaktidir. Üzerimize düşeni yapacak şehrimizi daha yaşanır hale getirmek adına gerekli adımları atacağız.
Bu memleket hepimizin!!!  Ayrıştırarak, bölerek ve suçlayarak değil birbirimize saygı duyarak basarıya ulaşacağımızı bir kere daha görmüş olduk" dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
25.06.2019
00:21

BAŞKAN TRİBÜNLERE OYNAMA. SEN MEMLEKETİNDE NE BAŞARACAKSIN MERAK EDİYORUM. AYRIŞTIRMA VE BÖLMEDE EN BÜYÜK BAŞARI PARTİNİZDE. VE YÖNETİMİNİZDE. SİZ DEĞİLMİYDİNİZ DELEGELERDEN GİZLİ KAPALI KAPILAR ARDINDA KONGRE YAPIP KENDİNİ SEÇTİREN. NEYSE SANDIKTA HESABINI SORARIZ.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,00
Kadir Can Arabacı


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.