Cumhur İttifakı Cumhur İhtilafına Döndü

Cumhur İttifakı Cumhur İhtilafına Döndü

Cumhur İttifakı Cumhur İhtilafına Döndü

İyi Parti ve CHP Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, Ak parti adayı Faruk Özlü’nün, Düzce’de İyi Parti ile CHP ittifakına ilişkin, partileri küçültücü ve kamuoyunu yanıltıcı söylemlerde bulunduğunu belirtti.  Ak parti adayı Özlü’nün, seçim vaatlerine yönelik söylenecek sözü kalmadığından polemik ipine sarıldığını işaret eden Küçük ‘ Özlü Düzce’de kaybedeceğini anladığından, partileri birbirlerine karşı kışkırtma yoluna girmiştir’ dedi. 


Düzce Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, Faruk Özlü’nün ‘Koskocaman CHP Düzce’de seçime giremiyor. Bir başka siyasi partinin leyhine seçimlerden çekiliyor. Çok acı bir şey ama ben bunu milletimizin takdirine bırakıyorum’ sözüne karşı yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi “ Özlü, genelde de yerelde de siyaseti takip edemiyor. Ak parti ve MHP’nin ittifak yaptığı her yerde Cumhur İttifakı Cumhur İhtilafına dönüştü.  

Ak Parti'nin Adana'da belediye başkan adaylarının tanıtım toplantısı'nda AK Parti İl Başkanı Şerif Güler, Cumhur İttifakı'na bağlı kalarak Büyükşehir Belediyesi'nde MHP'nin adayı Hüseyin Sözlü'nün destekleneceği açıklandı. Bu durumda Ak parti seçmeni ne oluyor acaba? Önceki gün Çilimli'de MHP Adayı Ömer Demirtaş, Özlü’nün karşılanması sırasında MHP ve Ak parti bayraklarının açılması sonucu ortaya çıkan provokasyon nedeniyle açıklama yapmak zorunda kaldı.  Özlü’den buna ilişkin bir açıklamayı henüz duymadık.

Türkiye’nin birçok Büyükşehir, il ve ilçe belediyeleri için Cumhur ittifakı yapıldı. Bu şehirlerde iki partiden biri aday göstermiyor. O zaman aday gösterilmeyen partilerin seçmenlerine de acıyor musunuz acaba? Ak parti ve MHP tarafından seçimler için 9 maddelik Cumhur İttifakı Genelgesi yayınlandı.  Bu maddelerden hangisine vakıfsınız ? Pek mümkün gözükmese de Özlü’den seçmene saygı bekliyoruz. Biz İyi parti ve CHP olarak Düzce’ye, Düzceliye iyi bir hizmet vaat ediyoruz. Bunun içinde hiçbir polemik yok, bunun içinde hiçbir ihtilaf yok. Özlü; bir kusur, ihtilaf, acınası bir şey arıyorsa dönüp kendi partisine bakmalıdır.”


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
18.3.2019
14:07

s n küçüğe kulak verin

Katılıyorum   Katılmıyorum
%62,96
mg
17.3.2019
01:00

Sende DÜZCE yi 1 Nisa’nda terk edip gidersin sonraki seçimde gelirsin. Ömer sana verilen değeri hak etmiyorsun. Sana oy VERMEYECEĞİZ.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,81
Ahmet soylu
17.3.2019
00:57

Ömer kardeş sende 1 Nisan sabahı Düzce’yi terk edip bir sonraki seçimde gelirsin. Sana verilen değere ihanet ettin. Sana oy VERMEYECEĞİZ

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,05
Ahmet Soylu
16.3.2019
21:13

Sana mı düştü cilimlideki konu. Faruk özluyle bir alakası da yok olayın . Sayın bakanimiz misafirimiz Di orda bizim. Senin le alakası olmayan bir konu ya neden karışıyorsun .

Katılıyorum   Katılmıyorum
%63,19
Onur


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.