Ömer Küçük ; Biz Halkımıza İnanıyoruz

Ömer Küçük ; Biz Halkımıza İnanıyoruz

İyi parti ve CHP Düzce Belediye Başkan Adayı Ömür Küçük, yerel seçimler için son haftaya girilmesi nedeniyle çalışmalarına hız verdiklerini belirtti.

Başkan adayı Ömer Küçük, Düzceli halkın tercihlerini ‘kendisinden’ yana kullanacağını işaret ederek, ‘ Ben Düzceli halkın sağduyusuna inanıyorum’ dedi. 


Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, Düzce halkının 2004 yılından beri Ak parti belediyeciliği ile muhatap olduğunu kaydederek, ‘ 15 yıldan bu yana halk hala sıkıntı içindeyse, sorunlarının çözümlenmediğini inanıyorsa, o zaman, Ak parti dertlere çare olamamış demektir. Ak parti belediyeciliği başaramamış demektir’ dedi.

Küçük, Düzcelinin sıkıntılardan kurtulmayı amaçladığını belirterek şu görüşlere yer verdi “ Çare biziz. Bu konuda da dertlerden bunalmış halkımızın sağduyusuna inanıyoruz. Biz hiçbir zaman insanları kimliklerine göre değerlendirmeyeceğiz. Biz, ayrımcılık yapmayacağız. Bizim için herkes hukuk ve idare karşısında eşittir. Biz tek sesliliği reddeder akıl ve istişareyi savunuruz. Herkesi ilgilendiren konularda halkoyuna başvururuz. Alınacak kararlara halkın katılımı sağlarız. Bizim için vatandaşlarımız arasındaki paylaşım; yönetimde açıklık, şeffaflık, etkinlik ve kalite önemlidir”


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
24.3.2019
08:03

Hadi aslanım

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,48
mg


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.