Ömer Küçük “Allah Vermiş, Bizimkiler Rezil Etmiş”

Küçük “Allah Vermiş, Bizimkiler Rezil Etmiş”

Ömek Küçük, Körpeçler Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahallede kuruyan dereyi inceleyen İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ömer Küçük, seçildiği zaman derenin yeniden açılarak mahallenin çehresinin değiştirileceğini ifade etti.

31 Mart Yerel seçimleri için çalışmalarına hızla devam eden İyi Parti Adayı Ömer Küçük, mahallerde sorunları incelemeye devam ediyor. Körpeçler Mahallesi’i sabah saatlerinde ziyaret eden Ömer Küçük, mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Ömer Küçük, mahallenin sorunlarını dinleyerek, yapılması gerekenler hakkında bilgi edindi. Mahalleliden suyu kesilen dere ve yol sorunlarını da dinleyen Ömer Küçük, Düzce’nin mağdur edildiğini belirterek yaptığı açıklamada; “Düzce halkı geçen yıllarda mağdur edilmiştir. Körpeçler Mahallesi’ne belediye hizmet götürmek ve buradaki vatandaşlarının yaşam standartlarından sorumlu olduğu bir yer. Düzcemiz zaten ilgisizlikten, çaresizlikten, bir yere varamıyor. Körpeçler Mahallesi’ne de halkımızın şikayeti üzerine  buraya geldik. Ama bugüne kadar buraya bizim başkanlarımız, yetkililerimiz, vekillerimiz gelip duyarlılık göstermeliydiler. Eğer yağmur yağarken benim vatandaşım endişe içinde yaşıyorsa ben orada belediyede oturmamalıyım. Akan dereyi hele hele şehrin içinde güzellikler deryası olup insanların yaşam koşullarını güzelleştirecek o güzelliği Allah vermiş, bizimkiler rezil etmiş. Doğal güzelliklerimizi korumamız lazım. Gereğini yapmamız lazım” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.