Belediye Hazır Siz Karın Keyfini Çıkarın

Belediye Hazır Siz Karın Keyfini Çıkarın

Türkiye’nin en önemli karayolu geçişini il sınırlarında bulunduran Kaynaşlı İlçesi’nde kar yağışı ile birlikte belediye ekipleri teyakkuza geçti. İlçede kar yağışına bağlı yaşanması muhtemel olumsuzluklara karşı Belediye Başkanı Birol Şahin, belediye ekiplerinin hazır bekletildiğini söyledi.

Sınırları içinde Türkiye’nin en önemli karayolu geçişi olan Bolu Dağı’nı bulunduran Kaynaşlı İlçesi’nde kar yağışı nedeniyle belediye ekipleri hazır bekletiliyor. İlçede yoğun kar yağışına bağlı olarak şimdilik herhangi bir olumsuzluk olmadığını belirten Belediye Başkanı Birol Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, belediye ekiplerinin yaşanması muhtemel olumsuzluklara karşı hazır bekletildiğini belirterek, ilçe halkına karın keyfini çıkartın dedi. Birol Şahin; “Beklenen kar yağışı nedeniyle yaşanacak olumsuzluklara karşı 7/24 Kaynaşlılı hemşerilerimizin hizmetindeyiz.

Yolların açık olması, ulaşımın aksamaması ve vatandaşlarımızın zorluk yaşamaması için çalışmalara başladık ve tüm tedbirleri aldık. Özlediğimiz kar bereket olsun, keyfe dönüşsün inşallah” ifadelerine yer verdi.

Haber: S. AKYOL


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.