Başkan Şahin Açtı Ağzını Yumdu Gözünü

Başkan Şahin Açtı Ağzını Yumdu Gözünü

Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, yapılan hizmetlere engel olmak isteyen ve asılsız haberlerle kendisi ve Kaynaşlı Belediyesi’ni yıpratmak isteyen rakiplerine karşı açıklama yaparak rakiplerine gözdağı verdi. 

Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin asılsız haberleri basın kuruluşlarına servis ederek kendisi ve Kaynaşlı Belediyesi’ni yıpratma çalışması içine giren rakiplerine gözdağı verdi.

"Belediyeden hiç kimse haksız kazanç sağlayamaz"

Şahin Kaynaşlı Belediyesi’nin imkanlarıyla kimseye peşkeş çekilmeyeceğini ve haksız kazanç elde ettirilmeyeceğini ifade ederek “Aşırı borçlu bir belediye devir almış olmamıza rağmen, Allah’a  sonsuz şükürler olsun ki güzel hizmetlere imza atıyoruz. Tabii ki bu hizmetlerden rahatsız olup, Bizleri ve Belediyeyi yıpratma derdinde olanlar var. Bunların içerisinde kuyruk acısı olanlarda var.  Sürekli miyavlıyorlar. Menfaatlerine engel olduğumuz için basit haber peşinde olan aç gözlüler var. Allah'tan başka hiçbir bir gücün karşısında eğilmem, diz çökmem. Kaynaşlı Belediyesi'nin imkanlarını hiç kimseye peşkeş çekmem. Bu Belediyeden hiç kimse haksız kazanç sağlayamaz. Allah'tan başka kimseden korkmam. Halkımın hizmetkârı olmayı şeref kabul ederim. Allah'ın izni, halkımızın desteği ile bu göreve geldik ve layık olmaya çalışıyoruz. Yolumuz uzun. Daha yapacak çok işimiz var. Rabbim hayırlı hizmetlerimizin devamını nasip eylesin. Rabbim, fitnecilere, fesatçılara, yamyamlara fırsat vermesin. Rabbim hepimizin yolunu açık eylesin” dedi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.