Birol Şahin Sessiz Kalmadı

Birol Şahin Sessiz Kalmadı

 İl Özel İdaresi hizmet sınırlarında bulunan ancak soğuk kış günlerinde su hatlarında meydana gelen arıza nedeniyle susuzluğa mahkum olan Üçküprü Köyü’ne Kaynaşlı Belediyesi sahip çıktı. Sosyal medya hesabı üzerinde yardım çağrısının ardından vatandaşlara “ben halledirim”sözü veren Kaynaşlı Belediye başkanı Birol Şahin, belediye ekiplerini seferber ederek, hem sözünü tuttu hemde hizmette sınır olmadığını bire kere daha gösterdi.

Pande3mi sürecinde ilçe halkına verdiği hizmetlerle hem Kaynaşlı halkının hemde Düzcelilerin takdirini kazanan Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, Düzce Özel İdaresi hizmet sınırları içinde bulunan Üçköprü halkı için harekete geçti.

Geçen hafta yağan kar yağışının ardından oluşan soğuk havada su tesisatlarında sorun yaşayan ve susuzluk yaşayan köy halkının sosyal medya hesabından yaptığı yardım çağrı üzerine harekete geçen Kaynaşlı Belediye başkanı Birol Şahin, ekiplerini Üçköprü Köyü’ne göndererek arızanın giderilmesi talimatı verdi.

Köyde su hattı üzerinde çalışma başlatan ekipleri arızanın giderilerek, köylülerin yeniden suya kavuşması için sorunu çözmek için zaman kaybetmeden çalışmalar başladılar.

Birol Şahin, yaptığı hareket ile ilçe halkının ardından Üçköprü halkının ve Düzcelilerin gönlünde bir defa daha taht kurarken hizmette sınır olmadığını da gösterdi.

Haber: S. AKYOL


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
24.01.2021
20:19

Birol baskan herkezin yaninda yaparim derse yapar

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,71
Dursun malkoc
24.01.2021
11:07

Sayın başkanım Kaynaşlı Belediyesine ve şahsınıza teşekkürler. yıllardır mücavir alandayız. yapın bizi mahalle Ne doğalgazımız var nede sularımızın kesildiği dönemlerde kurumlar arası git gel oluyor Bizi bir an önce mahalleye dönüştürünüz ki Belediye merkez sınırlar genişlesin

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,35
Erkan Kara


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.