O Fabrika Kapatıldı

O Fabrika Kapatıldı

Korona virüs ile bir yandan mücadele devam ederken bir yandan da vaka sayısı kontrol edilmeye çalışılıyor. Düzce’de bir fabrikada ise vaka sayısı patlayınca fabrika kapatıldı.

Edinilen bilgilere göre Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde faaliyetlerini sürdüren Anlaş fabrikasında korona virüs hortladı. Filyasyon ekiplerinin çalışması sonrasında Fabrikada önlem alınmaması işçilerin birbirlerine yakın çalışması nedeni ile 23 kişide korona virüs görüldü. Düzce İl Sağlık Müdürlüğü ise fabrikada ardı arkasına çıkan vakalar nedeni ile fabrikanın geçici süre ile kapatılmasına ve fabrikanın dezenfekte edilmesine karar verdi. Fabrika kapatılırken işçilerin çoğu temaslı olması nedeni ile karantinaya alındı.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
12.10.2020
23:43

Gölyaka da bir tekstil firmasında da bir günde işletmeci ve ailesi de dahil sekiz kişide de çıktı üstelik bir hafta sonra açıkladılar, orasını sağlık müdürlüğü neden kapatmadı. İnsan hayatı bu kadar mı ucuz sayın sağlık müdürü, yetkilileri neden doğru bilgilendiriyor.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%58,55
Kapatılma neye göre yapılıyor
12.10.2020
14:27

Haberin manşet resmi bile önlemler ile ilgili fikir veriyor iken, içerikte '' fabrikada önlem alınmaması '' yazması çok tuhaf. Büyük haksızlık var bu fabrikaya. Neye dayanarak yazılıyor bunlar? Önlemleri görmek isteyen gitsin fabrikaya

Katılıyorum   Katılmıyorum
%58,54
Sadece İnsan
12.10.2020
09:03

HER TÜRLÜ ÖNLEM ALINMIŞ OLMASINA RAĞMEN DIŞARDAKİ TEDBİRSİZLİKTEN DOLAYI BU DURUMA GELİNMİŞTİR...SAĞLIK BAKANLIĞI TAM ANLAMIYLA BİLGİ SAHİBİDİR...TEDBİR TAM ANLAMIYLA ALINMIŞTIR....İŞ YERİNİ KARALAMAK HABERCİLİK DEĞİLDİR.....

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,42
Duyarlı


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.