Düzceli sanatçı serinin devam filminde başrolde olacak

Düzceli sanatçı serinin devam filminde başrolde olacak

Düzceli sanatçı serinin devam filminde başrolde olacak

Düzceli sanatçı/oyuncu Cem Gelinoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı duyuru ile daha önce çekilen Aykut Enişte filminin ikincisinin çekimlerine başladıklarını duyurdu.

Sosyal medyada komedi videoları ile bilinen Düzceli Cem Gelinoğlu, daha önce bir çok sinema filminde başrol oynadı. Gelinoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerine yeni bir müjde verdi. Gelinoğlu, 2019 yılında büyük beğeni kazanan Aykut Enişte filminin ikincisinin çekilmesi için çalışmalara başladıklarını duyurdu. Daha önce Ali Kundilli, Ali Kundilli 2, Yok Artık 2 ve Şansımı seveyim filmlerinde başrol koltuğunda oturan Cem Gelinoğlu, Aykut Enişte 2 filminde de yine başrol koltuğunda olacak.

Aykut Enişte 2 filminin çekim hazırlıklarına başladıklarını dile getiren Cem Gelinoğlu: “ Çok güzel bir hikaye daha oluşturduk. Şimdi onun hazırlık süreçlerine başladık. Güzel bir senaryo oldu ben kendi adıma çok mutluyum. İnşallah bu da kameraya geçer” dedi. Aykut Enişte 2 filmin çekimlerinin tamamlanmasının ardından 2020 yılının sonlarına doğru sinemada, izleyicilerin karşısına çıkması bekleniyor.

HABER: E.BEKTAŞ


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.