Başarılı Siyasetçi Siyasetin Kitabını Yazdı

Başarılı Siyasetçi Siyasetin Kitabını Yazdı

AK Parti Akçakoca eski başkanı ve İl genel Meclisi Akçakoca eski üyesi, Düzce TV eski köşe yazarı  İbrahim Bilgin, siyasetin kitabını yazarak edebiyat dünyasına adım attı. Siyaseti bıraktıktan sonra fotoğrafçılığa merak saran ve Akçakoca’nın turistik ve tarihi alanlarının karelerini ölümsüzleştiren Bilgin, yeni kitabını anlattı.

AK Parti Akçakoca eski İlçe Başkanı ve İl genel Meclisi Akçakoca eski üyesi, Düzcetv köşe yazarı İbrahim Bilgin, edebiyat dünyasına da yazdığı siyasetin kitabıyla hızlı girdi. Siyasetçinin ve Türkiye’de siyasetin nasıl yapıldığının anlatıldığı “Oy’un Büyük” kitabı kitapçılarda ve internetten kitap satışı yapan sitelerde satışa çıktı.

Başarılı siyasetinin ardından kendisini siyasetten soyutlayan bugünlerde hobilerine ağırlık veren İbrahim Bilgin, çıkan kitabını Düzcetv mikrofonlarına anlattı.

İbrahim Bilgin; “Siyasetin kitabını yazdım. Siyasete ara verdikten sonra içimde böyle bir uhte kalmıştı. Bende bunu hayata geçirmek için çalışmalara başladım. Gittiğim yerlerde aklıma gelen noktaları notlar aldım. Yaptığım istişarelerin notlarını tuttum ve bu kitap ortaya çıktı. Kitabı okuyan dostlarımda bu kitabı ellerinden bırakamadıklarını ve bir solukta okuduklarını belirtiyorlar. Kitabım, büyük kitapçılarda ve internetten kitap satışı yapan önemli sitelerde yerini aldı. İsteyenler kitabı oradan temin edebilirler” dedi.

Haber: S. AKYOL


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.