Müzik Dolu Yaz Akşamları Devam Ediyor

Düzce Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen Dünya Düzce Günleri etkinliklerinin 7. Günü tamamlandı. Son dönemde yaptığı çıkış ile dikkatleri çeken Türk Pop Müziği sanatçısı Pınar Süer ve Türk Halk Müziğinin kadife sesi Ayşe Taş konser dizisinin 7. gününde Anıtpark Meydanında sahne aldı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ile AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir de etkinlik alanına gelerek keyifli gecede Düzcelileri yalnız bırakmadı.

Düzce Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen Dünya Düzce Günleri etkinlikleri renkli görüntülere sahne oluyor. Etkinlik süresince her kesime hitap eden sanatçıları ağırlayan Anıtpark Meydanında 7. günde çifte konser coşkusu yaşandı. Konserler öncesi etkinlik alanına gelen Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü stantları tek tek gezerek hem esnafla hem de vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Özlü Dünya Düzce Günleri etkinliklerinin Düzce’nin tanıtımına ve toplumsal bütünleşmesine büyük katkı sağladığını söyleyerek, sosyal ve kültürel etkinliklerin artarak devam edeceğini yineledi.

PINAR SÜER GENÇLERE UNUTULMAZ ANLAR YAŞATTI

Dünya Düzce Günlerinin 7. Gününde, ilk olarak; güçlü sesi ve muhteşem sahne performansı ile son dönemin yıldızı parlayan sanatçılarından Pınar Süer sahne aldı. Genç sanatçının birbirinden güzel şarkılarına Düzceliler hep bir ağızdan eşlik ederek keyifli bir akşam yaşadı.

AYŞE TAŞ MEST ETTİ

Pınar Süer’in ardından, Türk Sanat Müziğinin güçlü sesi Ayşe Taş  sahneye çıktı. Sevilen eserleri kendine has tarzı ile yorumlayan Ayşe Taş alanı dolduran Düzcelileri mest etti. AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ve Başkan Özlü’nün eşi Onur Özlü de konser alanına gelerek hem vatandaşlar ile sohbet etti, hem de Ayşe Taş’ın şarkılarını dinledi. Konserin ardından Başkan Özlü’nün eşi Onur Özlü, usta sanatçı Ayşe Taş’a teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren konserler Düzcelilerin büyük ilgisiyle karşılaştı. Etkinliklerin son günü olan 8 Ağustos Pazartesi günü, şarkıları dilden dile dolaşan sevilen sanatçı Derya Uluğ 21:30’da Anıtpark Meydanında sahne alacak.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.