Sarıcan'dan Teşekkür Mesajı

Sarıcan'dan Teşekkür Mesajı

Düzce Belediyesi'nin düzenlediği ve halkın büyük beğeni ile takip ettiği Dünya Düzce Günleri, Derya Uluğ konseriyle sona erdi. 1 hafta boyunca süren konserler ve çeşitli etkinliklerle dolu organizasyonun ardından göreve geldiği günden itibaren pek çok faaliyetle halkın takdirini toplayan Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Burçin Sarıcan sosyal medya hesabından bir teşekkür mesajı yayınladı.

Organizasyonu başarı ile yöneten ve halkın günler süren etkinliklerden beğeni ile ayrılmasında en fazla emek harcayan yetkililerden biri olan Sarıcan mesajında:

"Bu bir teşekkür yazısıdır;

Düzce’mizi kültür ve sanat şehri yapacağız derken hayal ettiğimiz, sadece çevre illerde değil adını dünyaya duyurmak amacıyla ilk kez bu yıl düzenleyerek geleneksel hale taşımayı umduğumuz “81 Dünya Düzce Günleri”nin hak ettiği bir organizasyona imza atan çok kıymetli çalışma arkadaşlarım, Kültür İşleri Müdürlüğü personelimize, güvenlik ve koruma faaliyetlerini kusursuz yerine getiren Zabıta, Güvenlik Personelimiz ve Emniyet Teşkilatımıza, 8 gün boyunca hiç durmadan alan temizliği ve düzenini sağlayan Temizlik İşleri Personelimize ve tüm belediye müdürlerimize, etkinlik süresince ev sahipliği anlayışıyla vatandaşlarımıza hizmet eden esnaf kardeşlerimize, bilgi ve tanıtım aktarımında imkanlarını seferber eden çok kıymetli basın mensuplarımıza teşekkür ederiz.

Tabii ki bu organizasyonun asıl sahipleri, 8 günlük süreç boyunca bizi yalnız bırakmayan sevgili gençler, kardeşlerimiz ve tüm hemşehrilerimize ama en önemlisi bizlere bu imkanları sağlayan; ‘Düzce’mizin gençlerini dinleyin, onlara kulak verin, isteklerini yerine getirmek için her türlü imkan ve olanağı kullanın’ diyen Düzce’mizin gururu, çok değerli Belediye Başkanımız Sn. Dr. Faruk Özlü’ye şükranlarımızı sunuyoruz.

Düzce bizim evimiz, evimize misafir olan birbirinden güçlü seslere, bu topraklardan doğan, sanata katkı sağlamış, ilimizin adını her platformda duyuran birbirinden kıymetli oyuncu ve sanatçılarımıza da tüm Düzceli hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyoruz.

Bir kez daha bizi bu güzel organizasyonda yalnız bırakmadığınız için duyduğumuz mutluluğu paylaşmak istiyor, yepyeni daha güzel etkinliklerde beraber olmak umuduyla sevgilerimizi, saygılarımızı sunuyoruz."dedi.

Editör:Atilla KESKİN


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
10.08.2022
09:44

Düzcede korugöl gençlerin büyük kamp organizasyon futbol kamp merkezi kardüz kayak merkezi olimpiyat hazırlık merkezi düzcenin tanıtımı düzceye yatırım yapacak turizmciler bulmak lazım bu şehir iki metpol arasında hallettiği yatırımları getirecek projeler yapılmalı

Katılıyorum   Katılmıyorum
%62,77
Cengiz Yılmaz
10.08.2022
09:41

Sayın sarıcan bu organizasyondan dolayı teşekkür düzcede konuralp antik tiyatroda daha büyük organizasyonlar bekleriz düzcenin tanıtımı konusunda daha çok proje bekliyor düzce halkı

Katılıyorum   Katılmıyorum
%62,22
Fatih kurt


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.