“Düzce MHP için gurur tablosunda”

Düzce’ye gelerek incelemelerde bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu; yerel seçimleri değerlendirdi. MHP Genel Merkezi’nden Düzce’nin gurur verdiğini ifade eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Depboylu, Düzce’de MHP’nin 5 belediye kazandığını ancak Cumhur ittifakının 10 belediyenin sahibi olduğunun altını çizdi.

Düzce Üniversitesi tarafından Çocuk şiddeti ve istismarı programına konuşmacı olarak katılmak üzere Düzce’ye gelen MHP genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu, MHP Düzce teşkilatını ziyaret etti. MHP’nin Düzce’deki çalışmaları ile ilgili olarak Milletvekili Ümit Yılmaz ve İl Başkanı İlhami Caboğlu’ndan bilgiler alan Deniz Depboylu, gazetecilerin sorularını da cevaplandırdı. Deniz Depboylu; Mart ayında yapılan yerel yönetimler seçimlerinin sonuçlarını değerlendirerek; “Birçok ilimizle birlikte Düzce’de gurur tablomuz içerisinde yer aldı. Nihayetinde buradaki 10 seçim bölgesinden 5’ini Milliyetçi Hareket Partisi, diğer 5’ini AK Parti aldı. Cumhur ittifakı böylelikle 10-0 galip durumda. Bu bizi hem ittifak adına memnun ediyor. Biz teşkilatlarımızla gurur duyuyoruz. Burada İlhami Başkan’ımızın yönetim ekibi ile birlikte ilçe teşkilatları da dâhil olmak üzere gösterdikleri çaba çok büyüktür” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Milletvekilliği ile başlayan ve yerel yönetimler seçimlerinde Türkiye genelinde aldığı sonuçları da değerlendiren MHP genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu; “Ortada şaşırtan bir durum yok. Milliyetçi Hareket Partisi 50 yıllık bir geçmişi olan, köklü bir partidir ve ideoloji partisidir. Başından bu yana aynı ilkeler doğrultusunda dik durmuştur. Vatanı, milleti, devletin nerede zor durumda kalırsa, orada kilit rol oynamış, yeri geldiğinde elini, yeri geldiğinde de gövdesini taşın altına koymuştur. Bu noktada milletimizin güvenini kazanmış olmamız doğaldır. Çok da şaşılacak bir durum yok. Milliyetçi Hareket Partisi her zaman aziz milletimizin güvendiği, teminat gördüğü bir siyasi partidir. 81 İl Genel Meclisi oranıyla Türkiye’nin ikinci partisi olarak yerini belirlemiştir” ifadelerine yer verdi.


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.