MHP Yeni Yönetim Kurulu Oluştu

Milliyetçi Hareket partisi İl Yönetim Kurulu kan tazeledi. Yeni isimlerinde yer aldığı 49 kişi ile yönetim kurulu listesi oluşturan MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu’nun listesi onaylandı.

Milliyetçi Hareket Partisi Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu yönetim kurulunu güçlendirmek ve Düzcelilere daha iyi hizmet edebilmek için yeni yönetim kurulu listesi oluşturdu. 1 Milletvekili ve 4 İlçe Belediye başkanlığı bulunan Milliyetçi Hareket Partisi, gelen talepleri daha verimli değerlendirebilmek, Düzcelilere daha fazla hizmet edebilmek için yönetim kurulunu genişletti. Eski yönetim kurulundan birçok isimin yerini korunduğu yeni listeye yeni isimlerde dahil oldu. Göze çarpan isimler arasında yerle Göze çarpan isimler arasında yerel yönetimler seçimlerinde Belediye Başkan Adayı olan partililerin de yer aldığı yönetim kurulu listesi Genel Başkan Devlet Bahçeli tarafından da onaylandı.

İşte MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu’nun yeni listesi;

 

Başkan: İlhami Caboğlu

Üyeler; Sinan Yılmaz, Nesrin Erkahraman, Mehmet Odabaş, Yasin Şerbetçi, Yaşar Taşhan, Bayram Çalık, Sadık Terzi, Mesut Sertoğlu, Yunus Yılmaz, Mustafa Demirci, Selami Savaş, Ömer Ardahan, Yunus Emre Kaya, Sedat Mıhçı, Metin Topal, Erol Kılıç, Ali Karaca, İlhami Şahin, Mustafa Remzi Ilgaz, Doğan Cebeci, Yasin Çakır, İbrahim Akman, Çağlar Yıkın, Arslan Eser, Aydın Hunç,Mehmet Yaşar Çekiç, Atilla Bıyık, Gültekin Usta, Selçuk Albayın, Uğur Soydaş, Hüseyin Akgün, Zafer Ünal, Mehmet Çiftçi, Efkan Aktaş, Gürsel Başak, Hasan Kocaman, İsmet Şeras, Sema Sevgeç, Yasemin Öztürk, İbrahim Pak, Cihat Kalkan, Mehmet Yamaç, Deniz Kurnaz, Hızır Yılmaztürk, Ömer Demirtaş, Ferda Altuner, Ergül Gökhan, Kamil Yıldız’dan oluştu.    


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
8.02.2020
11:06

hangi iş üretilecek

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,13
mm
7.02.2020
12:10

Şaka mı bu,,bu kadar yönetim kurulu üyesi mi olur, çok insan çok başarı getirmez.liyakati olan 10 kişi yeter de artar bile...

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,84
Murat
7.02.2020
09:42

Caboğlu sadece gülüyorum halinize, gülüyorum düştüğünüz hatta kendi kendinizi düşürdüğünüz ama bir türlü anlamadığınız halinize ve bu kadronuza gülüyorum.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,37
MHP BİTTİ, ÜLKÜCÜLER HAZIRDA BEKLİYOR


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.