İlhami Caboğlu: Zaten istifa etmişlerdi

İlhami Caboğlu: "Zaten istifa etmişlerdi"

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhami Caboğlu, Birol Şahin'in kongreden gönderilmesi ve MHP'li meclis üyelerinin istifa etmesinin ardından açıklamalarda bulundu. Caboğlu: " Kongrede bende oradaydım. Birol başkana uzattığınız mikrofonu bana da uzatmanızı isterdim. Bu istifa eden arkadaşlar zaten Birol Şahin partiden ihraç ettiğinde görevlendiren istifa eden arkadaşlar. Yani istifa eden bu isimler zaten partiden değillerdi. 

Yarın kongrede olmasın. Kongre sonrası bu konuları bir oturup konuşalım dedik. Kardeşine söyledik bunları sanırım kendisine iletmemiş. Biz Akçakoya gittik o ara bizim belediye Meclis üyesi Ayhan abi bize Birol Başkan burada dedi. Bende Birol Başkanı aradım hemen. Sayın başkanım genel Başkan yardıcımla kongrede beraberim. Sizin orada olmanızla ilgili daha sonra kaynaşlıya yapacağımız hizmetle ilgili değişiklik olabilir. Kongre sonrası bunu oturup konuşalım dedim. Tekrardan Birol başkana söyledim. Değerli başkanım sen bizim başkanımızsın çiçeğini göndermişsin nezaketen. Hemen hemen bütün basında Birol Başkanı kongreye davet etmedi gibi yansıdı. 
Ama burada bir yanlış anlaşılmadan sebep yanlış yerlere gitti. Sonra ben anladım tamam deyip telefonu kapattı yüzüme. Sonra ben merkez ilçe başkanını aradım ve nezaketen Birol Şahin’i yol edin dedim. Doğan kardeşimiz oradaki ses kayıtlarıyla ilgili her şeyi söyleyecek. 
Bunlar orada yaşandı biz yaşanmadı demiyoruz. Birol Başkanı ben davet ettim. Düşünün ki eğer aramızda bu hatır var ki davetime icabet etmiş. Ben sizi aramışım. Yakışan ne olurdu? Tamam başkanım ben sizden telefon bekliyorum deyip salondan ayrılmaktı. Baki Yılmaz’ın söylemesi ters gelmiş olabiliriz. Benim niyetim iyi ki Birol Başkanı oraya davet etmişim. Eğer Birol Başkan benim telefonumu beklemiş olsaydı. Kongredeyken daha benim önüme bir haber koyuldu. Biz daha kongreden ayrılmamışken Başkan röportaj vermiş. Eğer bu olmasaydı biz kongre sonrası kendisiyle oturup konuşacaktık. Salonda başlamışsınız şov yapmaya sonra gidip yine şov yapmaya devam ediyorsunuz. Ben kaynaşlıda hizmet etmek konusunda ne yapmam gerekiyorsa yine yapmak isterim. Birol Başkan ile tabii ki yeniden görüşeceğim. 
Bazı belediye başkanlarının yaptığı gibi yaptığımız hatırlarım göstermeyi bizler de biliriz. Ama bizim düşüncemiz bir elin verdiğini diğer el görmeyecek. dedi.

Haber: H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
11.11.2020
10:44

Mhp düzce İl teşkilatını Kimler Teslim ediyosun İlhami CaboğLu Ümit Yılmazı sattın Mhp yi sattin Eyer Azcık Partiyi ve dava insanLarını Düşünüyosan Yeni yönetminle İstifa et

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,17
Mhp
10.11.2020
18:51

Çıkıp özür dileseydin olur biterdi ama naptınız yanlışa yanlışla gidiyonuz takke düştü kel göründü hiç yakışmadı bir daha oy moy yok

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,12
Oy Moy Yok
10.11.2020
16:48

HALEN DAHA KENDİNİZİ SAVUNUYORSUNUZ, DÜZCEDE MHP SİZİN YÜZÜNÜZDEN ZAMANIN EN DÜŞÜK OY ORANINA SAHİP OLACAK BUNU BİLİN., YANLIŞA YANLIŞLA CEVAP VERİYORSUNUZ, OYSA DAHA ILIMLI VE OLGUNLUK GÖSTERMENİZ GEREKİRDİ.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%51,65
YANLIŞA YANLIŞLA CEVAP VERİLMEZ
10.11.2020
16:40

Al takke ver külah siyaset işte nereye kivirirsan oraya akar gider kimler geldi kimler geçti

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,62
Hasan Hüseyin kaya
10.11.2020
16:12

Bence MHP pazar günü kendi ayağına sıkmıştı...... şimdi şarjörü boşalttı

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,48
Avcı
10.11.2020
16:05

Çetin Sarıahmet sadece bir partili olduğunu unutuyor.Bence partiye zarar veriyor bu adam.Biran önce partiden göndelirmesi gerek.

Katılıyorum   Katılmıyorum
%55,71
Ömer faruk
10.11.2020
15:23

Bu Dünya sana da kalmaz ilhami bey ettiğin de yanına kalmaz halk sandıkta verir cevabını

Katılıyorum   Katılmıyorum
%54,43
Eski MHPli


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.