Şehrin Dört Bir Yanı Bayraklarla Donatıldı

Şehrin Dört Bir Yanı Bayraklarla Donatıldı

Düzce’de esnaflar ile birlikte vatandaşlar iş yerleri ve evlerine Türk bayrakları asarak bayram coşkusu yaşadı. Bazı vatandaşlar ise bayram coşkusunu maskelerine taşıdı.

Düzce’de her yıl coşkuyla kutlanan Cumhuriyet Bayramı, bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu.

Korona virüs pandemisi nedeniyle kentte büyük kutlamalar yapılamasa da esnaf ve vatandaşlar iş yerleri ile birlikte evlerine astıkları Türk bayrakları ile bayram coşkusunu doyasıya yaşadı.

Bazı vatandaşlar ise bayramın coşkusunu maskelerine taşıdı.

Düzce’de esnaflık yapan Alim Soylan, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. Yıl dönümünü kutluyoruz bu yıl. Aslında bu yıl geçen yıllara oranla çok daha sönük. Bu da pandemi nedeniyle bunun farkındayız. Gelecek yıllarda inşallah eğlenceli bir şekilde kutlayacağımızı düşünüyorum. Şu anda dünya bu pandemiyle uğraşıyor. Bayraklarımızı dükkanımıza astık. Bu bizim için çok önemli. Cumhuriyetimizin 97. Yılında iş yerimizi bayraklarla donattık. Belediyemize de teşekkür ederiz. Her yeri Türk bayraklarıyla donattılar. En azından bu coşkuyu çocuklarımıza, bizden sonraki gelecek nesillere taşımak adına daha fazla şey yapmak için mücadele edeceğiz” şeklinde konuştu.  

Esnaf Ertuğrul Aydoğan, bugünün anlam ve önemine istinaden Düzceli esnafların iş yerlerini bayraklarla donattığını belirttiği konuşmasında, “Bugün 29 Ekim Cumhuriyetimizin 97. Kuruluş yıl dönümü. Bugüne özel olarak bayrağımızı dükkanımıza astık. Bugünün anlam ve önemi bizim için çok büyük. Esnaf arkadaşlar olarak herkes camlarına bayraklarını astı. Bu gurur verici bir şey bizim için. Herkesten bu davranışı bekliyoruz” ifadelerinde bulundu.

Haber: H. DURNA


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.