Kırmızı Yelekliler Yüzleri Güldürüyor Gönüllerde Taht Kuruyor

Kırmızı Yelekliler Yüzleri Güldürüyor Gönüllerde Taht Kuruyor

Kırmızı Yelekliler Yüzleri Güldürüyor Gönüllerde Taht Kuruyor

Düzce Sevdalıları Derneği yüzleri güldürmeye, gönülleri ısıtmaya devam ediyor. Dernek üyeleri bağışçılarından aldıkları yardımları ihtiyaç sahipleriyle buluştururken, gönüllerde de taht kuruyor.

Düzce’de yaptıkları çeşitli yardım organizasyonlarıyla isimlerinden söz ettiren kırmızı yelekliler olarak bilinen Düzce Sevdalıları Yardım Derneği, bağışçılarla ihtiyaç sahiplerini buluşturuyor.

Yaptıkları yardımlarla gönüllerde taht kuran, Düzceli yardımseverlerin kurduğu dernek bu güne kadar başta huzurevinde yaşlıların evlilikleri olmak üzere birçok başarılı organizasyona imza attılar. Pandemi boyunca da hem sağlık ekiplerine hem de yardım ekiplerine gönüllü olarak yardım eden dernek gönüllüleri normalleşme sürecinde de yardım çalışmalarına hız verdi.

Düzce Merkezde ihtiyaç sahibi olan ve yakın zamanda bebek bekleyen iki aileye ulaşan Düzce Sevdalıları Derneği gönüllüleri yaptıkları yardımlarla gönüllerde taht kurdular. Bağışçıların yardımlarını evlerinden alarak, önce istifleyen Düzce Sevdalıları Derneği üyeleri daha sonra ise yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdılar. Kırmızı Yelekliler olarak bilinen Düzce Sevdalıları Derneği üyelerini karşılarında gören ihtiyaç sahipleri büyük mutluluk yaşadılar. Yeni doğum yapacak olan iki aileyi ziyaret eden Düzce Sevdalıları Derneği gönüllüleri, ailelerin doğundan sonrası ihtiyaçları olan bebek bezlerinden beşiklerine, mamalarından giysilerine ailelerin bütün ihtiyaçlarını hediye ettiler.

Düzce Sevdalıları Derneği Başkanı Reşit Kurt; “Veren el ile ihtiyaç sahiplerini buluşturma amacıyla yola çıktık. Derneğimizin adından da anlaşılacağı üzere sevdamız Düzce. Bu yolda bağışçılarımızın yardımları gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilmek için çok çaba harcıyoruz. Ancak dernek üyesi arkadaşlarımızla birlikte ihtiyacı olanların dertlerini azda olsa giderebiliyorsak bundan büyük mutluluk yaşıyoruz. Bu vesile ile bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Haber: S. AKYOL


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.