Olimpiyata Ayrı Öztürklere Ayrı Uygulama!

Olimpiyata Ayrı Öztürklere Ayrı Uygulama!

AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, Düzce TV ekranlarında yayınlanan Gündem programının konuğu oldu. Düzce’nin en önemli kavşaklarından biri olan Olimpiyat Kavşağı’nda çileye dönüşen çalışmalarla ilgili değerlendirmede bulunan İl Başkanı Keskin, “Önceliğimiz insan güvenliğidir” dedi. İzleyici tarafından gelen soru üzerine stüdyoya sessizlik hakim olurken, hem vatandaşın hem de Keskin’in kafası karıştı.

Düzce TV ekranlarında yayınlanan Mehmet İbrahimoğlu İle Gündem Programının bu haftaki konuğu AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin oldu.

İl Başkanı Keskin şehrin en önemli geçiş güzergahlarından olan Olimpiyat Kavşağında, hem vatandaşlar hem de bölge esnafı için çileye dönen yol çalışmaları hakkında değerlendirmede bulundu.

Hem vatandaşın hem de çevre esnafının isyan ettiği çalışmaların insan güvenliği için yapıldığını belirten İL Başkanı Keskin, amaçlarının zorluk çıkarmak değil hizmet etmek olduğunu söyledi.

HER YOL D-100’E ÇIKACAK DİYE BİR ŞEY YOK

Çevrede bulunan dükkan ruhsatlarında yol girişlerinin D-100’den değil arka yoldan verildiğini belirten İl Başkanı Keskin, projenin uzun yıllardır olduğunu ifade etti. Keskin konuşmasına şöyle devam etti:

“Olimpiyat kavşağında daha önce hiçbir güvenlik önlemi yoktu. Karayollarının uluslararası bir standardı var. Burada ki çalışmalarda birinci öncelik insanların güvenliği. Burada esnaflarımız var. Esnaflara burada ruhsat verilirken yol girişleri arkadan verildi. Bu proje zaten yıllardan beri olan bir proje. Biz bunları vatandaşlarımızın zara görmesini istemediğimiz için buna göre planlıyoruz. Biz vatandaşlarımıza zorluk çıkarmaya çalışmıyoruz. Bizim önümüzde bariyer oldu da başkasının önünde olmadı diye bir şey de yok. Yolun karşısında olan simetriye göre çalışmalar yapılıyor. Her yol D-100’e çıkacak diye bir şey yok. Ama bunu burada yaşayan vatandaşlarımızın lehine nasıl yapabilirsek o şekilde yapacağız.”

ÇALIŞMALAR NEDEN PANDEMİ SÜRECİNDE YAPILMADI?

Yol çalışmalara  vatandaşların evlerinde bulunduğu pandemi döneminde başlamadığı eleştirilerini de yanıtlayan İl Başkanı Keskin, şunları söyledi:

Pandemi sürecinde şirketler de kendi alanlarında virüsle mücadele noktasında çalışma yapamadılar. Arkasından girişildi hava şartları uygun olmadı. Yağmurda asfalt dökülemiyor. Uzadı gibi ama son rötuşları yapılıyor bitecek.

D-100’Ü BELEDİYE SINIRLARINA ALACAĞIZ

D-100 Karayolunun belediye bünyesine kazandırılmaya çalışıldığının altını çizen İl Başkanı Keskin, şunları söyledi:

“Bu alanı biz bypass edersek D-100’ü belediye sınırlarına alacağız. Böylelikle bütün yetki belediyede olacak. D-100’ün trafiği hafifleyecek. Burası şehir içi yolu olacak. Bu yolu alt geçit değil de üstten geçitlerle yapsak daha iyi olur diye milletvekillerimizle konuştuk. Dolayısıyla bununla ilgili ilk önce ana hedefimiz çevreyolu yapılmasını sağlamak. Çevreyolunu bitirip bu yolu belediye bünyesine almak.”

“AKILLARINA GETİRMEYELİM ÖZTÜRKLERİ DE KAPATIRLAR”

Son olarak canlı yayın izleyicilerden gelen sorulara cevap veren İl Başkanı Keskin, bir vatandaş tarafından yöneltilen soru karşısında önce sessiz kaldı daha sonra şaşırtan bir yanıt verdi. İl Başkanı Keskin, “Olimpiyat kavşağında yapılan çalışmalarda yol bariyerlerle kapatılırken Öztürkler Kavşağında neden aynı kapatmalar mevcut değil” sorusu üzerine şu yanıtı verdi:

“Öztürkler Kavşağında Hamiye Mahallesi’nin camiyi geçince orada bitiyor. Öztürkler petrol caminin oraya kadar yol açık. Akıllarına getirmeyelim kapatırlar orayı da.”

Haber: H. DURNA

 


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!
OKUYUCU YORUMLARI
4.08.2020
19:33

Bukadar dusuncesiz siyasilerle bu Duzce hic birsey olamaz.Ya insan birsey bilmesede etrafina bir bakar.Yapsana dalciki hic ortalik kitlenmesin.Bolunun ilcesi olmaktan kurtulamaz bu kafalarla Duzce !!..HAYBEDEN IL!!..

Katılıyorum   Katılmıyorum
%44,10
Yalcin yavuz
1.08.2020
23:18

Sacma sapan bilgi verilmis

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,89
Suat
1.08.2020
17:23

devletin işi ne zaman ha deyince olmuş sayın keskin bunu daha iyi bilir herhalde bir dilekçe cevabı için valilik hizmet binalarında haftalarca zaman geçirdim ki bu cevabı komisyon değil memur yazacakken üstelik

Katılıyorum   Katılmıyorum
%56,68
vatan daş
30.07.2020
19:41

Öztürkler Kavşağı’nın adını türkseven kvşağı yapma çalışması var. Belki de severler bu çalışmayı

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,94
Aa
30.07.2020
14:50

Bide Ereğli istanbul çevre yolu da yapılsa

Katılıyorum   Katılmıyorum
%52,15
Asım keleş
30.07.2020
09:47

Yillardan beri akp ye oy veriyorum ama artik bitti isler hem kendi adamlarina gore isliyor beyciler mahallesindeki isiklarin dimindeki bariyerler sonra yan asfaltlanmayan yerler ama bundan sonra ordaki esnaflardan zor oy gelir ekmek veren esnaf ne yapsin artik yeter

Katılıyorum   Katılmıyorum
%50,45
Esnaf
30.07.2020
01:56

Bir belediyes sınırları içindeki yol yapımıyla bir siyasi partinin il başkanı mı ilgileniyo yada onun sorumluluğu yetkisi mi bu iş ???????

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,97
Düzceli
30.07.2020
00:02

ben söyleyeyim neden kapatamadıklarını.türkseven petrol ve öztürk petrol var ondan dolayı.güçleri yetmez çünkü kapatmaya

Katılıyorum   Katılmıyorum
%57,08
can tekin
29.07.2020
23:18

Görev ehline verilmezse olumlu bir şey beklemek saflık olur Görevini hakkıyla yapandan Rabbim razı olsun

Katılıyorum   Katılmıyorum
%53,62
İsmail
29.07.2020
17:39

sen bu mahallelere nasıl oy istemeye gelicen ne anlatacan bakalım besle gargayı OYSUN GÖZÜNÜ

Katılıyorum   Katılmıyorum
%58,22
yazık düzceye
29.07.2020
17:17

Sahipsiz Düzce Yeni mi aklınız başınıza geldi Yarın milletin kapısına gelirsiniz oy diye alırsınız arabadan soğanı Sen vatandaşın kapısını kapat Sen nereden geleceksin oy istemeye O günler de gelecek

Katılıyorum   Katılmıyorum
%59,43
Hasan Çalışkan


Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.