Tarım Alanı Çöplüğe Döndü

Tarım Alanı Çöplüğe Döndü

Bostanlık köyünde tarım alanına çöp döken duyarsız vatandaşlar köy halkının tepkisine neden oldu.

Hijyenin hayati derecede önemli olduğu Korona virüs (Covid-19) sürecinde olunmasına rağmen, Düzce’de kimliği belirsiz kişiler tarafından tarım arazilerinin olduğu alanlara çöp döküldü. 

Merkeze bağlı Bostanlık Köyü Kurumeşe bölgesinde duyarsız vatandaşlar tarafından bir süredir bilinçsizce dökülen çöpler tarım arazilerine zarar vermeye başladı.

Bir süredir çöp atan kişileri takip ettiğini ve kendilerini alana çöp atmaması yönünde uyardığını belirten köy sakini Mehmet Akar, “Çevreyi katlediyorlar” diyerek şöyle konuştu:

“Vatandaşlar genelde buraya çöplerini atıyorlar. Burası verimli topraklar verimli araziler. Alanın halini görüyorsunuz. Buraya çöp atanların vicdanına kalmış artık. Kendi bahçelerinde bunun olmasını istiyorlarsa atsınlar. Ama yazıktır günahtır. Resmen çevreyi katletmek gibi bir şey yani bu. Çöp atarken görüyorum buraya insanları. Tepki de verdim onlara fakat karşılığında tepki de aldım. Burası çöplükmüş o nedenle çöplerini buraya dökebilirlermiş. Herkes atıyormuş onlarda atabilirmiş. İnsanların geçip gittiği ve çiftçilik yaptığı yerler çöplüğe döndü.”

Haber: H. DURNA - E. BEKTAŞ


SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Bu habere henüz yorum yapılmamıştır, ilk yapan siz olun!...



Bu sayfa da yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan duzcetv.com sorumlu tutulamaz.